Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, pro vaccinare

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, pro vaccinare

0

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg,  o postat o fotografie pe propria retea de socializare, in care isi tine in brate fiica, “Doctor’s visit – time for vaccines!” (“Vizita medicului – e timpul pentru vaccin”)  este textul care insoteste fotografia publicata proaspatul tata.

In mai bine de 11 ore, postarea a strans aproape 2 milioane de like-uri si  fost distribuita de peste 16 mii de ori.

Mark Zuckerberg vaccinare1Comentariile la postarea lui Mark Zuckerberg nu au intarziat sa apara. Cele mai multe il felicita pe fondatorul Facebook, pentru decizia de a-si vaccina copilul si mai ales de a promova acest lucru.

Pentru cineva care sufera de autism, care are un fiu cu autism, pentru cineva care priveste cum unii oameni isi pun in pericol copiii, din pricina unor temeri fara suport, multumesc pentru ca faci ceea ce e corect si arati si altora ceea ce trebuie sa faca“.

Sufar de boala Asperger, o forma de autism. Mi-am facut toate vaccinurile, pentru ca este important.  Cu Autismul si cu boala Asperger te nasti. Nu sunt boli contagioase

Multumesc pentru ca esti responsabil si ca “ai grija” astfel si de copiii altora

Ce fel de parinte esti? Iti injectezi copilul cu tot felul de chimicale si crezi ca il iubeste. E un nonsens. Protectia naturala a copilului este tot ce are nevoie pentru a-l feri de poliomielita si tuberculoza

MAx este primul copil al lui Mark Zuckerberg şi al soţiei sale, Priscilla.

Mark Zuckerberg a mai spus că, pentru naşterea fiicei sale, el şi Priscilla au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca Max să crească.

Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii“, a mai spus Mark Zuckerberg, precizând că acest lucru se poate realiza printr-o serie de acţiuni, precum vindecarea bolilor, învăţământul personalizat, producerea de energie din surse regenerabile, conectarea oamenilor, construirea unor comunităţi puternice, reducerea sărăciei, asigurarea de drepturi egale şi înţelegerea între naţiuni.

El a mai spus că Facebook şi-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toţi copiii. “Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare“, a mai afirmat Mark Zuckerberg, imediat dupa nasterea fiicei sale.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.