Fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanta

Fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanta

0

Ministerul Sanatatii va aloca fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanta la rectificarea bugetara din aceasta toamna.

„Sumele vor fi distribuite pentru investitii in infrastructura, reparatii parc auto, dar si pentru deblocarea de posturi si pentru promovarea pesonalului deja existent pe posturi”, a declarat Ministrul Sanatatii, Nicolae BANICIOIU, care a participat astazi la lucrarile stiintifice ale celei de-a XV-a editie a Conferintei Nationale de Medicina de Urgenta.

In cadrul evenimentului, ministrul Sanatatii a mai spus ca are incredere in serviciile de ambulanta si colaboreaza foarte bine cu sistemul integrat al acestora.

„Cunosc serviciile de ambulanta atat ca pacient, cat si ca profesionist in sistem. Respect aceasta specialitate si cred ca avem la ora aceasta cel mai performant serviciu din domeniu”, a declarat Ministrul Sanatatii, Nicolae BANICIOIU.

Peste 160 de posturi in cadrul serviciilor de ambulanta scoase la concurs

Ministerul Sanatatii a aprobat anul acesta scoaterea la concurs a peste 160 de posturi in cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national, iar procesul este continuu.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.