Legea antifumat urmeaza sa fie modificata. Fumatul va putea fi posibil in orice spatiu inchis

1

In Parlament se urmareste modificarea legii care interzice fumatul in spatiile publice inchise, atrage atentia Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

„La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treaba. In Comisia pentru Drepturile Omului se cere aviz pentru amputarea legii de interdictie a fumatului in spatiile publice inchise. Pentru reamintire, COMISIA DE SANATATE din Senat (!!!), condusa si atunci si acum de distinsi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) – parte dintre domniile lor chiar distinsi membri ai breslei medicale – au propus modificari care nu inseamna altceva decat o SCHILODIRE a legii antifumat”, a anuntat ministrul Sanatatii, pe Facebook.

Fumatul va putea fi posibil in orice spatiu inchis

„Ce s-a mai intamplat intre timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii asa incat FUMATUL AR FI POSIBIL, PRACTIC, IN ORICE SPATIU INCHIS. Camera Deputatilor este camera decizionala. Nicaieri nu este consacrat in vreo lege sau in Constitutie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii trateaza fumatul in spatiile publice inchise exact asa”, adauga Vlad Voiculescu.

Camera Deputatilor este camera decizionala.

Nicaieri nu este consacrat in vreo lege sau in Constitutie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii trateaza fumatul in spatiile publice inchise exact asa.

Ministrul sanatatii mai spune ca „forma actuala a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merita si trebuie aparate de intreaga societate, impotriva intereselor industriei tutunului si impotriva intereselor unor anumiti membri ai Parlamentului.”

sursa

100%
100
Super!
  • 10
Share.

1 Comment

  1. guvernul roman , v-ati tignit cu totii la cap ? dreptul nostru este de a respira aer curat . dreptul fumatorului este de a fuma afara deoarece gazele si putoarea emisa este toxica !

Leave A Reply