Gala Medica: în lumina reflectoarelor, oameni şi organizaţii

Gala Medica 2014: în lumina reflectoarelor, oameni şi organizaţii care doresc să schimbe ceva în sistem

0

Sfârşitul lunii iunie 2014 aduce în atenția lumii medicale a șasea ediție a Galei Medica, organizată de Colegiul Medicilor din România. Evenimentul aduce în lumina reflectoarelor oameni şi organizaţii care au un numitor comun: doresc să schimbe ceva în sistem, doresc ca prin eforturile lor să pună lucrurile în mişcare. Vineri au început înscrierile, care vor dura până la finele acestei luni – vezi categoriile la Gala Medica!

gala medicaÎnscrierile la Gala Medica sunt deschise pentru următoarele categorii:
– Cel mai bun comunicator medic
– Medicul implicat – premiul „Dr. Alexandru Pesamosca”
– De profesie medic în România
– Lideri de mâine
– Jurnalism de sănătate (presă scrisă, audio-video, online)
– Premiu pentru inovaţie medicală
– Medicul întreprinzător
– Managementul cabinetului
– Cea mai bună campanie în sănătate
– Proiect relevant al unei asociaţii de pacienţi
– Premiul publicului

”În acest an, avem două categorii noi Tineri lideri, Cea mai bună campanie de informare în sănătate, Managementul cabinetului”, anunță Colegiul Medicilor din România. ”Îi rugăm pe cei care doresc să se înscrie să ne trimită un e-mail pe adresa gala@cmr.ro cu numele întreg, un CV, categoria la care doresc să participe, motivaţia pentru care o fac şi descrierea proiectului (acolo unde este cazul), articolul sau reportajul video. Atenție! Toate persoanele, articolele sau proiectele propuse trebuie să fie din anul 2013”, adaugă organizatorii Galei Medica.

Cei care doresc să semnaleze Colegiului Medicilor din România un caz deosebit, fie medici, pacienţi sau organizaţii, pentru Gala Medica, o pot face printr-un simplu e-mail, pe aceeaşi adresă. ”Noi vom lua legătura cu cei propuşi pentru a-i întreba dacă sunt de acord să fie înscrişi în concurs”, precizează CMR.

Premiul publicului va fi votat pe site-ul Galei Medica, după încheierea perioadei de înscriere, fiecare vizitator va putea vota un singur om sau proiect.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.