Ghid rezidentiat: ce se cere candidatului sa respecte

Ghid rezidentiat: ce se cere candidatului sa respecte

0

Ghid rezidentiat! Precizari menite sa lamureasca orice aspect care ar putea starni discutii – nimic, parca, nu a fost scapat legat de concursul din 15 noiembrie 2015!

Ghid rezidentiat: in timpul celor patru ore de concurs, pentru orice nelamurire privind completarea grilei, candidatul va ridica mana si nu va apela cu voce tare. El va fi observat de un supraveghetor care ii va da lamurirea necesara, transmite comisia locala de rezidentiat de la UMF Craiova.

Ghid rezidentiat: modul de completare a raspunsurilor pe grila este inscris pe pagina a doua a acesteia. Nerespectarea recomandarilor poate duce la erori de citire (scanare). La raspuns marcat gresit nu se va folosi pasta alba corectoare, ci se va cere o noua grila.

Ghid rezidentiat: in cazul completarii gresite a grilei, fiecare candidat are dreptul sa schimbe o singura data grila pentru raspunsuri. Intreaga responsabilitate asupra corespondentei intre tipul de grila si cel al caietului cu intrebari revine candidatului. Completarea noii grile nu prelungeste timpul concursului pentru candidatul respectiv. Odata cu inmanarea noii grile candidatului care asolicitat-o, se anuleaza (prin scrierea cu majuscule “ANULAT” si bararea cu o linie a grilei, de catre seful de sala, grila initiala (gresita), aceasta putand ramane la dispozitia candidatului pentru transcriere. Ulterior eventualei transcrieri, aceasta se preda sefului de sala.

Ghid rezidentiat: precizari legate de modul cum se face corectarea

Ghid rezidentiat: grilele de raspuns bune de corectat, se predau de catre candidati, sub semnatura, sefului de sala. Grilele colectate vor fi depuse la catedra, numarate si asezate in ordinea crescatoare a numarului de ordine al candidatilor din sala respectiva (indiferent de tipul grilei A, B, C, D). In acest moment candidatii care doresc pot parasi sala pentru o pauza de 15 minute, timp in care grilele vor fi pazite de seful salii, supraveghetori si trei candidati, prin rotatie.

Ghid rezidentiat: Dupa epuizarea celor 15 minute, candidatii reintra in sala si isi ocupa locurile de concurs. Dupa asezarea tuturor candidatilor incepe corectura grilelor in fata candidatilor.

Urmeaza desfacerea plicurilor sigilate in care au fost aduse grilele cu raspunsuri corecte, in prezenta a trei candidati, care vor verifica integritatea acestora si vor semna in procesul verbal al salii.

Ghid rezidentiat: Corectarea grilelor se face in mod electronic, in sala de concurs, in prezenta autorului si a inca doi candidati, cu calitate de martor, din sala respective, care vor semna pe grila. Candidatul a carui grila este corectata este chemat la catedra si asista la marcarea pe grila sa a numarului de puncte obtinut. Rezultatul obtinut va fi scris cu carioca de culoare rosie de catre seful de sala in rubrica desemnata in pagina a doua a grilei iar grila va fi semnata de autor, cei doi candidati martori si de seful de sala. In salile cu doua calculatoare, la un aparat in locul sefului de sala va semna primul supraveghetor de pe lista. Dupa ce semneaza, candidatul poate parasi sala.

Ghid rezidentiat: in cazul candidatilor care absenteaza sau se retrag din concurs, la numarul de ordine respectiv se va scana o grila goala (necompletata) care va da punctajul zero.

Mai multe despre Ghid rezidentiat – AICI.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.