Google lucreaza la un tratament pentru cancer

Google lucreaza la un tratament pentru cancer

0

Google lucreaza la un tratament pentru cancer si a depus in acest sens o cerere de patent la World Intellectual Property Organization (WIPO) pentru un dispozitiv purtat la incheietura mainii ce ar putea distruge celulele canceroase din sange.

Tratament pentru cancer: Dispozitivul de la Google se poate purta la incheietura mainii

Cererea descrie un dispozitiv purtabil la incheietura ce “poate automat distruge sau modifica una sau mai multe tinte din sange care au un efect advers asupra sanatatii”, scrie The Telegraph.

Aceste tinte pot include enzime, hormoni, proteine, celule sau molecule ce, atunci cand sunt prezente in sange, pot afecta sanatatea persoanei care poarta dispozitivul.

Dispozitivul care poate trata cancerul poate modifica sau distruge aceste celule prin transmiterea de energie in vasele sangvine. Energia transmisa poate fi un puls acustic, de unde radio, un camp magnetic, un semnal luminos in raze infrarosii sau vizibil.

Aceasta energie ar declansa o schimbare fizica sau chimica in tinte, cu scopul de a reduce sau elimina efectele negative asupra sanatatii.

Google da drept exemplu unele proteine ce au fost implicate drept cauza partiala a afectiunii Parkinson. Dispozitivul purtabil ar putea fi folosit pentru a distruge aceste proteine, incetinind dezvoltarea bolii.

In cererea Google se arata ca dispozitivul ar putea ajunge sa distruga celulele canceroase.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.