Gratuit, pentru pacientii cu psoriazis (VIDEO)

Gratuit, pentru pacientii cu psoriazis (VIDEO)

0

Program psihologic special dedicat pacientilor cu psoriazis! Colaborarea dintre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si doi cunoscuti psihologi da roade. Pacientii cu psoriazis din doua mari orase ale Romaniei pot participa gratuit la acest program.

Pacientii cu psoriazis din Bucuresti si din Brasov vor avea posibilitatea de a participa in mod gratuit la un program psihologic special conceput pentru nevoile lor. Programul este rezultatul unei colaborari intre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune si psihologii Ciprian Bojan si Catalina Serban si se va derula, intr-o prima faza, in perioada septembrie 2014 – ianuarie 2015.

”Participantii la acest program, pacientii vor fi avea o dubla ipostaza: cea de pacient si cea de terapeut – coach – antrenor pentru sanatate. Pacientii vor deprinde tehnicile terapeutice prin propriile lor experiente. Pornind de la bazele teoretice, participantii vor urmari interventii conduse de psihologi, le vor exersa in cadrul grupului, vor oferi si vor primi feedback si vor fi incurajati sa continue practicile in grup in afara intalnirilor oficiale”, precizeaza Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune referitor la acest program de health-coaching dedicat pacientilor cu psoriazis.

Program de health-coaching dedicat pacientilor cu psoriazis: numere de telefon utile

Bucuresti – Ciprian Bojan; psiholog clinician, trainer NLP – tel. APAA : 0314 315 218; 0747 081 731
Brasov – Catalina Serban; psiholog clinician, psihoterapie adleriana, master NLP – tel. 0723.247.446, anunta Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune, legat de acest program de health-coaching dedicat pacientilor cu psoriazis.

Cateva informatii despre psoriazis

Psoriazis – boala cunoscuta de secole, cunoscut ca o afectiune cutanata cronica, inflamatoare, autoimuna, care in cazurile medio-severe uneori afecteaza inclusiv articulatiile, declansand artrita psoriazica. Ultimele cercetari au aratat ca boala – psoriazis – are si o componenta genetica, transmisa probabil pe linie materna, implicate fiind acele gene responsabile de transmiterea diabetului si a obezitatii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.