Harta ce leagă vremea de durerile reumatice

0

Ceea ce unii resimt dupa ceea ce le indica propriul corp, legatura intre inrautatirea vremii si durerile reumatice, poate fi transpus pe o harta a României.

dureriInfluenta vremii asupra nivelului pe care il prezinta durerile reumatice este tradusa pe o scara, de la slaba la intensa. Cum este vorba nu numai de situatia la timpul prezent, ci de o prognoza care se intinde pe urmatoarele zeci de ore, informatiile sunt folositoare celor chinuiti de durerile reumatice.

Harta face legatura intre presiunea atmosferica, umiditate si durerile reumatice

Pe aceasta harta apar zonele in care este posibil ca, din cauza conditiilor meteorologice, durerile reumatice sa se accentueze. ”Observatia a demonstrat ca presiunea atmosferica si umiditatea sunt parametri a caror evolutie poate fi corelata cu ameliorarea sau agravarea suferintelor provocate de reumatism”, scrie vremea.meteoromania.ro.

Cum e realizata aceasta harta care leaga vremea de durerile reumatice? Atunci când presiunea atmosferica scade, apar nori care aduc precipitatii, iar umiditatea creste. Harta pune in corelatie presiunea scazuta, valorile mari de umiditate si durerile reumatice.

Pentru prevenirea sau atenuarea simptomelor, se recomandă o alimentatie variata, limitarea aportului de grasimi, mai ales dintre cele saturate, consumul de fructe si legume, de cereale integrale. Sarea si zaharul trebuie folosite, si ele, cu prudenta. Iar, daca se poate, faceți cat mai multa miscare,  deplasati-va pe jos, alergati, practicati un sport.

Iar in privinta modului in care pot fi tratate durerile reumatice, informatia nu este furnizata de harta, ci… de la medic.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.