Hipnoza va poate imbunatati starea de sanatate

0

750_articolCu o sută de ani în urmă hipnotizatorii erau consideraţi şarlatani iar în Evul Mediu erau consideraţi vrăjitori. Astăzi hipnotizatorul este medic sau psiholog, specializat în domeniul hipnozei şi poartă denumirea de hipnoterapeut. Astăzi hipnoza este o tehnică respectată.

Hipnoza este o stare alterată dincolo de conştiinţa obişnuită, unde concentrarea, imaginaţia şi simţurile sunt accentuate, iar mintea este cea mai receptivă la sugestii. Clientul este întotdeauna în control complet în timpul fiecărei sesiuni de hipnoză.

Procesul este foarte relaxant. Odată ce clientul este în aceasta stare de relaxare profundă, el este capabil să-şi amintească trecutul cu uşurinţă, claritate şi încredere. Se poate obţine, de asemenea, clarificarea şi înţelegerea unei probleme dintr-o perspectivă de non-adevăr şi judecată.

Hipnoza utilizează puterea inconştientului pentru a influenţa şi a obţine indeplinirea obiectivelor dorite, a sentimentelor şi a comportamentelor. Cerinţele sunt doar dorinţa şi disponibilitatea pentru schimbare sau transformare.

Hipnoza rezolvă anumite probleme emoţionale sau de sănătate şi are o valoare deosebită pentru că:

• Este o terapie şi pentru minte şi pentru corp
• Este neinvazivă – nu se introduce nimic în corpul dumneavoastră
• Nu este un medicament – de aceea nu are efecte secundare
• Este relativ ieftină – decât să iei medicamente o perioadă lungă de timp mai bine câteva şedinţe de hipnoză
• Organizaţiile de menţinere a sănătăţii şi-au dat seama că hipnoza ar trebui sa fie primul tratament încercat şi nu ultimul

Hipnoza vă ajută să vă controlaţi comportamnetul, să vă schimbaţi gândurile şi să vă folosiţi mintea pentru a vă controla corpul.

Printre beneficiile hipnozei se numară: eliberarea de limitări, îndeplinirea obiectivelor dorite, conştientizare crescută, schimbarea obiceiurilor negative, un somn mai bun, managementul durerii, creşterea încrederii în sine, îmbunătăţirea capacităţii de concentrare, creşterea motivaţiei, scăderea stresului şi anxietatii, greutate corporala sub control, renunţarea la fumat, claritate mentală, transformare personală, ameliorarea sănătăţii, dezvoltare spirituală, schimbarea gândirii negative, utilizarea întregului potenţial, a abilităţilor, intereselor şi cunoştinţelor în scopurile propuse.

Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit

021.411.73.95; 0726.10.33.57

www.bodymindspirit.ro

 

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.