HOSPICE Casa Sperantei va scoate placheta cu denumirea unui salon din cauza ca pretinsul sponsor al acestuia nu a achitat suma promisa

0

HOSPICE Casa Sperantei anunta ca va schimba denumirea unuia dintre saloanele pentru pacienti din centrul de ingrijire paliativa din Bucuresti dupa ce sponsorul acestuia, consultantul de afaceri Mru Patel, nu a platit suma de 40.000 de euro licitata in urma cu trei ani, in cadrul unui eveniment caritabil care a avut loc in Capitala.

Licitatia s-a desfasurat in anul 2012, iar promisiunea de a dona suma de 40.000 de euro fundatiei HOSPICE Casa Sperantei a fost facuta de catre Mru Patel in prezenta a 300 de participanti la balul caritabil Edelweiss.

„Este o situatie regretabila. O alta persoana prezenta la bal licitase suma de 38.000 de euro si ar fi platit acesti bani imediat. Mru Patel a licitat la randul lui 40.000 de euro, dar, atunci cand a trebuit sa plateasca, a oferit de fiecare data tot felul de scuze. Inainte de inaugurarea oficiala a noului centru HOSPICE din Bucuresti, in septembrie anul trecut, si-a reinnoit promisiunea de a plati aceasta suma. Mai mult decat atat, ne-a rugat sa confectionam placheta cu inscriptia numelui sau, astfel incat toti participantii la deschiderea oficiala sa o poata vedea. Tot atunci ne-a promis ca va plati 10.000 de euro, o prima transa din intreaga suma, insa, din nou, noi nu am primit absolut nimic” a declarat Graham Perolls, presedintele organizatiei caritabile.

Plasarea acestor plachete este o modalitate prin care HOSPICE Casa Sperantei le multumeste persoanelor fizice sau juridice care au sponsorizat amenajarea diverselor spatii din cadrul centrului de ingrijire paliativa din Bucuresti.

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.
HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.

Share.

Leave A Reply