Imagini emoționante: copii salvați cu cei 2% din impozit (VIDEO)

Imagini emoționante: copii salvați cu cei 2% din impozit (VIDEO)

0

Le mulțumesc, printr-un video emoționant, celor care, fără să-i cunoască, au redirecționat cei 2% din impozit către programul ”Salvați Copiii” de modernizare a maternităților. Vorbim de copii care au fost salvați de aparatele cumpărate din acești bani. Până în prezent, ”Salvați Copiii” a reușit să doteze 18 maternități cu echipamentele necesare menținerii în viață a 3.600 de nou nascuti prematur.

”Pentru cei născuți prematur, există cineva la fel de important ca persoanele care le-au dat viață”, se arată la începutul acestui video în care câțiva dintre acești copii au un mesaj pentru toți cei care s-au implicat în programul de redirecționare a 2% din impozit către maternitățile din România.

”În România, de la an la an, mii de copii vin pe lume fără nicio șansă de a supraviețui, în principal din lipsei echipamentelor din materninati. Ca într-o loterie, unii dintre ei au, însă, ‘norocul’ de a se naște într-un spital dotat corespunzător pentru nașterile premature. Prin filmul pe care vi-l prezentăm azi, câțiva le mulțumesc celor care au realizat că printr-un gest atât de simplu, precum redirecționarea a 2% din impozit către programul nostru de modernizare a maternităților, le-au redat dreptul la viața”, afirmă Gabriela Alexandrescu, președinte executiv ”Salvați Copiii”.

Cei de la ”Salvați Copiii” amintesc că 25 mai este ultima zi în care se mai pot redirecționa 2% din impozit: fiecare ban contează pentru salvarea celor 1.900 de bebeluși care mor, într-un an, în maternitățile din România.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.