Incadrarea pe spitale - medici rezidenti din Timisoara

Incadrarea pe spitale – medici rezidenti din Timisoara

1

Incadrarea pe spitale a medicilor rezidenti care au ales ales loc sau post cu pregatire in Timisoara se va face in perioada 7 dec. 2016 – 14 dec. 2016. Medicii rezidenti se vor prezenta la unitatile sanitare pentru incheierea contractelor individuale de munca, astfel:

  •  rezidenti pe LOC – se vor prezenta pentru incheierea contractului individual de munca, pe perioada determinata, in functie de specialitate, la spitalul la care au fost repartizati
  • rezidenti pe POST – se vor prezenta pentru incheierea contractului de munca, pe perioada nedeterminata la spitalul la care au au ales postul.

Medicii rezidenti din sesiunea 20 noiembrie 2016 , care au ales loc in specialitate cu pregatire in centrul universitar Timisoara, vor incheia contracte individuale de munca pe durata determinata cu unitatile sanitare de mai jos, astfel:

Pentru lista completa a documentelor necesare la angajare rezidentii se vor adresa la unitatile sanitare.

Contractul individual de munca se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2017, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv ale Decizei nr.5/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Repartitia pe clinici si coordonatori de rezidentiat se va face la DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA TIMIS pentru cei care au ales Centrul universitar Timisoara in zilele de 14 si 15 decembrie 2016 .

Programarea repartitiei pe zile si specialitati se va afisa la sediul Directiei de Sanatate Publica Timis, Strada Lenau nr.10.

Share.

1 Comment

  1. Bună

    As avea o tema de interes pt multi studenți și medici printre are ma număr și eu.
    Cum se face ca studenții străini stau 6 ani (unii pe care ii cunosc personal și 9 ani repetând anii 3 și 6 ) în facultățile noastre fac școală în limba română și ciudat cei mai multi după atâția ani nu știu sa citească sau sa vorbească corect însă ajung rezidenți și mari doctori. Ei au loc de rezi cu plata fără examen în timp ce noi romanii în tara noastră nu avem aceasta opțiune de a face rezidențial contra cost. Este o chestiune de discriminare clara. În care alta tara din UE romanii ca străini au aceste facilități? Poate nu știu eu. Însă nu mi se pare corect atâta timp cit trăim într-o tara unde zice-se avem drepturi egale (serios!!!). Eu am făcut medicina ca a 2-a facultate și am plătit-o toți 6 anii nici măcar o reducere de 10% nu am avut în plus toate cărțile materialele instrumentele și lucrările pacienților tot eu le-am achitat.
    As fi curioasa care e explicația cu acești studenți străini și supradrepturile care li se oferă. Și de ce unii cu dubla cetățenie fac 6 ani de facultate ca români pt a nu plății facultatea iar cind e vorba de rezidențiat se înscriu pe locurile de studenți străini pt a scăpa de greul rezidentiatului. Dacă au fost capabili sa facă 6 ani în limba romana și pt rezidentiat pot învață cărțile în limba română. Sau mai ciudat unii brusc devin de alta naționalitate înainte cu cineva luni de rezidentiat. Sa fim serioși

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.