Incendiu la Spitalul de Psihiatrie de la Gataia. 41 de persoane au fost evacuate VIDEO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie de la Gataia. 41 de persoane au fost evacuate VIDEO

1

Incendiu intr-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Gataia, judetul Timis. 41 de persoane au fost evacuate. Din fericire, nu sunt victime. Focul a pornit de la o saltea aprinsa de pacientul din salonul respectiv.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a activat Planul Rosu de interventie, iar la fata locului au fost trimisi 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscari mecanice, 2 autospeciale de transport personal si victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD si 2 autospeciale de prima interventie si comanda.

Nimeni nu a fost ranit

Insa, pana la sosirea pompierilor, incendiul fusese deja stins si iesea doar fum, insa nimeni nu a fost intoxicat cu monoxid de carbon. Au fost evacuate 41 de persoane, pacienti si personal medical din pavilionul in care a pornit focul.

Salteaua se pare ca a fost incendiata de pacientul aflat in salonul izolator respectiv.

In urma cu mai putin de un an, la Spitalul de Psihiatrie din Gataia a avut loc un incident similar, iar in 2017 un incendiu violent a distrus complet acoperisul unitatii medicale.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie de la Gataia. 41 de persoane au fost evacuate VIDEO • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.