Incepe alegerea locurilor, posturilor. Primele imagini

Incepe alegerea locurilor, posturilor. Primele imagini

0

Rezidentiat 2015: emotii, din nou! Mii de tineri au luat cu asalt, duminica, salile unde se face alegerea locurilor, posturilor si centrelor de pregatire!

repartizare 01repartizare 02repartizare 03repartizare 05repartizare 06repartizare 09repartizare 10repartizare 12repartizare 13repartizare 14repartizare 15
repartizare 30repartizare 16repartizare 17repartizare 19repartizare 23repartizare 25repartizare 28repartizare 29
Aceste imagini au fost luate la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara – cladirea Medicina II.

Iata LOCATIILE unde se desfasoara duminica, 22 noiembrie, alegerea locurilor, posturilor, in urma concursului de rezidentiat 2015.

La alegerea locurilor, posturilor, candidaţii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate, iar cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de mputernicire. Procura notarială va fi retinuta ca dovada de către comisia de repartitie.

Alegerea locurilor, posturilor: eventualele locuri ramase disponibile la finalul zilei vor fi distribuite a doua zi, luni, 23 noiembrie.

Contractul individual de munca pe durata determinata/nedeterminata, după caz, se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2016, stagiul de pregatire in specialitate incepe la aceeasi data – vezi calendarul lunii decembrie pentru rezidenti.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.