Indepartarea tatuajelor cu laser - terapie minim invaziva la Dermahealth Timisoara

Indepartarea tatuajelor cu laser – terapie minim invaziva la Dermahealth Timisoara

1

Este foarte reconfortant sa stim ca exista solutii de indepartare a tatuajelor nedorite. In cadrul clinicii Dermahealth din Timisoara se pot indeparta tatuajele nedorite cu ajutorul unui laser de eliminare a tatuajelor. Acest tip de laser se numeste Q-switched ND:YAG si el lucreaza pe doua lungimi de unda: 532nm care reuseste sa elimine culorile mai deschise de tatuaj si 1064nm care merge pe culori mai inchise cum este culoarea neagra, maronie sau albastru.

“Eu am inceput sa vin la dl. dr. Ari sa imi faca anumite probleme estetice si am apelat si la eliminarea tatuajului, avand in vedere ca era unul mai vechi si nu imi placea cum arata. Sunt la prima sedinta si rezultatele dupa prima sedinta au fost foarte ok, nu ma asteptam.”, a spus o pacienta.

“Avand in vedere ca tauajele pot fi de mai multe tipuri, cand ni se adreseaza pacientul nu stim ce tip de cerneala a fost folosit, de cate ori a fost batuta aceasta cerneala si nu putem spune exact la ce numar de sedinte am avea nevoie ca sa ne scapam de tot de acest tatuaj, insa ce putem garanta este ca laserul nostru nu lasa cicatrici. Particulele de cerneala incep sa fie sparte de laser la particule mai mici iar organismul nostru va elibera aceste particule mici si de fiecare data culoarea tatuajului va fi mai deschisa.”, a spus dr. Skeja Ari, medic primar dermatolog cu competente in estetica.

Energia laserului Q-switched ND:YAG poate fi absorbita prin melanina albastra si neagra. Melanina va fin fragmentata in parti foarte mici ce pot fi metabolizate de sistemul limfatic sau eliminate din corp.

Astfel, tatuajele sau alte tipuri de pigmentari vor fi indepartate fara a distruge tesutul normal.
Tratamentul este sigur si comod fara recuperare sau efecte adverse.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Indepartarea tatuajelor cu laser – terapie minim invaziva la Dermahealth Timisoara • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.