Conferinta “Inovatie pentru viata” – solutii pentru pacientii cu cancer

0

Testari genetice, diagnostic molecular, imunoterapie, terapii tintite si individualizate, pe baza profilului genetic al tumorilor, sunt noile „arme” in lupta impotriva cancerului, care pot face diferenta intre VIATA si MOARTE!

Progresul in oncologie, transpus in perfectionarea procesului de diagnostic, inovatiile terapeutice, abordarea personalizata a acestei maladii, inseamna, pentru unii pacienti, cresterea supravietuirii din luni in ani de zile si castigarea luptei impotriva cancerului.

“Inovatie pentru viata” – solutii pentru pacientii bolnavi de cancer

Joi, 2 februarie 2017, ora 11.30, Hotel Timisoara, Sala Viena, va avea loc conferinta de presa tip dezbatere „Inovatie pentru Viata” pentru a afla cum pot beneficia pacientii de cele mai moderne solutii pentru imbunatatirea managementului afectiunilor oncologice.

Expertii invitati, reprezentanti ai echipelor multidisciplinare care ingrijesc pacientii oncologici, vor analiza particularitatile si impactul cancerului la nivel regional precum si modalitatile prin care se poate imbunatati ingrijirea pacientilor si creste calitatii vietii.

La conferinta au confirmat participarea:

  • Dr. Stefan Curescu, Medic primar Oncologie Medicala
  • Conf. Dr. Octavian Mazilu, Medic primar Chirurgie Generala
  • Dr. Dorin Vancea, Medic primar Pneumologie

Cresterea calitatea vietii pentru pacientii bolnavi de cancer

Conferinta-dezbatere face parte dintr-un proiect derulat la nivel national in Bucuresti, ClujNapoca, Iasi si Timisoara, in contextul Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului 2017, pentru cresterea gradului de constientizare si educarea publicului cu privire la impactul noilor solutii terapeutice in cresterea supravietuirii si a calitatii vietii pacientilor cu cancer si imbunatatirea controlului acestei afectiuni in Romania.

Share.

Leave A Reply