Institutul Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" Cluj-Napoca la ceas aniversar

Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca la ceas aniversar

0

Fondat in 1929, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca este unul din cele mai vechi centre medicale din Europa care asigura servicii medicale in domeniul oncologic. La mijlocul lunii iunie vor avea loc la Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca manifestari știintifice de marca.

oncologieEste vorba despre Zilele Institutului Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca. in acelasi timp, Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca este gazda unui eveniment international de anvergura organizat in premiera in România – OECI (Organization of European Cancer Institutes) Oncology Days & General Assembly.

Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca la ceas aniversar: Gala de Excelenta, documentare in premiera, simpozioane știintifice

”De 85 de ani, Institutul Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca face toate eforturile pentru a reda speranta persoanelor care se confrunta cu afectiunile oncologice, fiind unul dintre primele institute de acest gen din Europa. La ceas aniversar, avem deosebita onoare de va invita sa luati parte alaturi de noi la Zilele Institutului Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuta”, o sarbatoare dedicata generatiilor medicale trecute, spre consolidarea celor prezente și deschiderea celor viitoare, totul in beneficiul pacientilor. Zilele Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca prezinta bilantul ultimilor cinci ani și cuprind Gala de Excelenta, documentare in premiera, simpozioane știintifice despre principalele tipuri de tumori maligne, precum și evenimente conexe dedicate presei, pacientilor și publicului larg. Speram sa fiti alaturi de noi in semn de solidaritate cu oncologia europeana, oncologia româneasca și cu persoanele pentru care luptam in fiecare zi”, transmite.
conf.dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, manager Institutul Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuta” Cluj-Napoca.

Zilele Institutului Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca (12-14 iunie 2014:
Sesiunea Tumori Ginecologice
Sesiunea Tumori Digestive
Sesiunea Tumori Cap-Gât
Sesiunea Tumori Pulmonare
Sesiunea Tumori Urologice
Sesiunea Doctoranzi / Rezidenti
Sesiunea Discipline Fundamentale
Sesiunea Hematologie
Sesiunea Tumori Mamare
Sesiunea Tumori Tiroidiene
Sesiunea Melanoame-Sarcoame
Sesiunea ATI
Sesiunea pentru Asistenti Medicali
Sesiunea Postere

Lucrarile știintifice vor avea loc la City Plaza Hotel Cluj-Napoca si in amfiteatrele unitatii – Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca.

Trimiterea rezumatelor se va realiza online, pe website-ul institutiei – Institutul Oncologic ”Prof.Dr. Ion Chiricuta”, www.iocn.ro. Termenul limita de trimitere a rezumatelor este 1 mai 2014. Pentru fiecare rezumat va exista optiunea ”prezentare poster” sau ”prezentare orala”. Alegerea uneia dintre aceste variante este obligatorie in vederea alcatuirii programului știintific.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.