Intalnire "de urgenta" pentru corelarea salariilor TESA

Intalnire “de urgenta” pentru corelarea salariilor TESA din Sanatate – vezi sumele in discutie!

0

Federatia SANITAS cere ministrului muncii “o întalnire de urgenta” pentru ziua de marti, 31 mai, pentru salariilor TESA din Sanatate.

Mai exact, este vorba despre corelarea salariilor aparatului functional cu cele ale personalului medico-sanitar si auxiliar-sanitar: propunerile sunt ale Uniunii Sandicatelor TESA din Sanatate, membra a Federatiei SANITAS din Romania.

Sunt vizate salariile pentru functiile de auditor, consilier, inginer, referent, tehnician, contabil, analist, programator, secretara, administrator, sef de depozit, casier, functionar, portar, pompier, sofer, muncitor calificat si necalificat.

scrisoare

coletare salarii 1

coletare salarii 2

 

coletare salarii 3a Pe Facebook, dupa ce Federatia SANITAS a oferit detalii despre discutiile pe marginea actului normativ pentru modificarea si completarea OUG nr.57/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, au aparut opinii de genul “Multumim din nou Federatiei SANITAS pentru ca au uitat de membrii de sindicat din personalul tehnic, economic, administrativ, juridic, cu studii superioare. Daca pana acum inechitatea era raportata la salariul de incadrare a unui asistent medical cu studii postliceale, acum ne vom raporta la incadrarea unui infirmier”!

Foto: https://www.facebook.com/FederatiaSanitasRomania

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.