Intervenție chirurgicală in premiera la Timisoara

Intervenție chirurgicală in premiera la Timisoara (VIDEO)

1

Intervenție chirurgicală in premiera la Timisoara. O femeie de 64 de ani a primit o noua sansa la viata dupa ce o echipa de medici a reusit sa ii trateze anevrismul suferit. Astfel de intervenții au devenit o rutina in țările europene, de vreme ce in România esle costa minim 10.000 de euro.

Aproape 5 ore, atat a durat interventia in urma care-i o pacienta din Timisoara a primit o sansa la viata. Femeia a suferit un accident vascular si a ajuns la spital in stare grava. Medicii au intervenit de urgenta iar acum femeia se afla in afara oricărui pericol.

Dr. Cristian Mihalea, medic romana insa care de ani buni lucreaza in Franta, a reusit sa efectueze, alaturi de specialistii de la Timisoara, aceasta operatie realizată in premiera in tara noastra.

Astfel de intervenții ușurează munca neurchirurgilor care nu de putine ori nu pot intervenii chirurgical in cazul acestor anevrisme.

Conducerea Spitalului Judetean din Timisoara a demarat proceduri catre Ministerul Sanatatii pentru ca astfel de dispozitive sa existe in unitatea sanitara.

Recuperarea dupa o astfel de intervenție chirurgicală se reduce la la 14 zile la 7 zile.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Intervenție chirurgicală in premiera la Timisoara (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.