Invitat special la Building Health Bucharest International Forum 2015

0

Building Health Forum 2015 aduce laolalta peste 200 de medici si arhitecti,intr-un proiect unic! La manifestare vine un oaspete de marca.

Cine este invitatul special la Building Health Bucharest International Forum 2015?

Presedintele Federatiei Internationale a Spitalelor, dr. Erik Kreyberg Normann (foto norskluftambulanse.no), este asteptat la Bucuresti, la Building Health Forum 2015, pe 22 octombrie. Este prima vizita in Romania a Presedintelui IHF.

Dr. Erik Kreyberg Normann, de origine norvegiana, este medic pediatru, iar in ultimii 20 de ani, a detinut diverse functii de conducere:a devenit membru al Consiliului Guvernatorilor inca din anul 2009. in perioada 2005-2013, acesta a fost presedintele Asociatiei Spitalelor si a Serviciului National de Sanatate din Norvegia.

“Sunt foarte onorat de invitatia la Building Health Bucharest International Forum. Spitalele moderne in cladiri moderne au o importanta majora in asigurarea unor servicii medicale de calitate pentru pacienti. Colaborarea dintre personalul medical, arhitecti, ingineri, precum si pacienti este foarte importanta in a decide modul in care sunt construite si gestionate spitalele. La fel de importanta este si mobilizarea organizatiilor de pacienti in aceasta dezvoltare”, spune invitatul special la Building Health Forum 2015.

“Implicarea autoritatilor municipale si de asistenta medicala primara pentru a asigura o mai buna coordonare a sistemului de asistenta medicala este, de asemenea, de prima importanta. Am dobandit experienta personala in acest domeniu in calitate de Director General al Spitalului Universitar Akershus, spital care a fost construit pe perioada mandatului meu de Director General, fiind responsabil pentru primul an. Voi da cateva exemple in acest sens in cursul prezentarii mele la congres”, a mai declarat dr. Erik Kreyberg Normann, presedintele Federatiei Internationale a Spitalelor.

Dr. Erik Kreyberg Normann este: director general al Curato AS, cel mai important furnizor privat de imagistica din Norvegia; director general al mai multor spitale din Oslo sau din apropierea acestui oras, precum Spitalul Universitar Ullevaal, Spitalul Buskerud si Spitalul Universitar Akershus; director general al Serviciilor Municipale pentru ingrijirea Copilului si Familiei din Oslo; director general al Serviciului pentru protectia copilului, al serviciilor de psihiatrie pentru copii si adolescenti si al serviciilor dedicate familiei, in Oslo; director al Departamentului de Servicii Spitalicesti din cadrul Directiei de Sanatate din Norvegia si secretar general al Fundatiei Ambulantelor Aeriene Norvegiene.

Dr. Erik Kreyberg Normann a fost la conducerea procesului de pregatire si transformare al Spitalului Universitar Akershus, dintr-o cladire veche si ineficienta, intr-un spital nou, hipermodern. Timp de mai multi ani, in cadrul Directiei de Sanatate din Norvegia, Dr. Normann a fost implicat in stabilirea unui nou sistem de finantare pentru spitalele din Norvegia.

Federatia Internationala a Spitalelor este organismul reprezentativ la nivel mondial pentru organizatiile de spitale si de asistenta medicala, reunind aproximativ 100 de tari in calitate de membri deplini, membri asociati si parteneri corporativi. IHF colaboreaza cu organizatii internationale precum Organizatia Mondiala a Sanatatii, Grupul Bancii Mondiale si Asociatia Internationala a Organizatiilor Pacientilor, pe diverse proiecte.

Building Health Bucharest International Forum 2015, singurul de acest gen din Romania si din Europa de Est

Building Health Forum 2015 este prima intalnire a medicilor si arhitectilor romani, intr-un proiect unic de comunicare interprofesionala, realizat sub egida Colegiului Medicilor din Romania si a Ordinului Arhitectilor din Romania, care va aduce impreuna la Bucuresti, pe 22 octombrie, peste 200 de medici si arhitecti, manageri din sanatate, lideri ai celor doua profesii, lideri ai scolilor de arhitectura si medicina, lideri ai mediului institutional si speakeri internationali.

Building Health Bucharest International Forum 2015 este primul eveniment dedicat calitatii spatiului medical romanesc. Building Health Forum 2015 este singurul de acest gen din Romania si din Europa de Est.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.