INVITATIE VIDEO – Congresul National de Flebologie la Timisoara

0

A XIV-a editie  a Congresului National de Flebologie, va avea loc in perioada 12-14 mai 2016 la Complexul Hotelier NH din Timisoara.

Scopul acestui eveniment este de da prilejul medicilor specialisti sa analizeze noile proceduri in vederea diagnosticului, prevenirii si a tratamentului bolilor venoase.

“Am deosebita placere sa va anunt ca a XIV-ea editie a Congresului National de Flebologie, va avea loc in perioada 12-14 mai 2016 la Complexul Hotelier NH din Timisoara. De aceasta data Congresul va fi cuplat cu a saptea intalnire a Forumului Venos Balcanic. Auspiciile sub care se va desfasura acest eveniment sunt cele ale Uniunii Internationale de Flebologie, Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, Clinicii I Chirurgie, Asociatiei Medicale Academician “Pius Branzeu” si a Societatii Romane de Flebologie.

Cu acest prilej vom avea un schimb fructuos de opinii, intre noi, specialistii romani si cei din sud-estul Europei, referitoare la procedeele folosite in flebologie, pornind de la clasic la modern. Va asteptam cu drag.”, a spus prof.dr. Olariu Sorin, presedintele Congresului National de Flebologie.

Share.

Leave A Reply