Corectia prezbiopiei cu lentile de contact multifocale

0

Odata cu inaintarea in varsta, foarte multe persoane incep sa intampine dificultati in a vedea cu claritate obiectele aflate la distante mici. De obicei, ne dam seama ca avem o problema atunci cand incepem sa indepartam cartea sau ziarul pentru a ajunge la o pozitie confortabila,  in care sa vedem literele mai clar. Aceasta afectiune se numeste prezbiopie si reprezinta diminuarea puterii de acomodare a ochiului, mai ales la distingerea obiectelor apropiate. Prezbiopia poate fi corectata cu ajutorul ochelarilor de vedere cu lentile progresive sau a lentilelor de contact multifocale.

Lentile de contact multifocale te ajuta sa vezi clar la orice distanta!

Lentilele de contact multifocale sunt special proiectate pentru a asigura o vedere optima la orice distanta. Datorita designului special cu 3 zone progresive, fiecare corespunzand uneia dintre distantele de vedere- aproape, intermediar si distanta- lentilele de contact multifocale prezinta un avantaj in plus fata de ochelarii de vedere progresivi, deoarece se aplica direct pe cornee, astfel ca lentila se va misca natural odata cu ochiul.

lentile contact

foto: https://www.myalcon.com/products/contact-lenses/air-optix/images/PrecisionProfileDesign.jpg

Lentile de contact multifocale – avantajele folosirii lor

  • Ofera flexibilitate si libertate in realizarea oricaror activitati: sportive (alergat, inot), recreative (citit, vizionarea filmelor), profesionale (lucrul la birou, in fata calculatorului).
  • Nu exista senzatie de ameteala la schimbarea brusca a privirii sau la miscarea brusca a capului.
  • Campul vizual este largit, neexistand senzatie de limitare a vederii.
  • Ofera confort sporit si flexibilitate in modul de purtare (purtare in timpul zilei, ocazional sau timp de 1 luna).
  • Imbunatatesc functia vizuala prin neutralizarea ametropiei si minimizarea distorsiunilor, in special la pacientii cu erori refractive mari.
  • Vedere optima la toate distantele, functionand ca o pereche de ochelari 3 in 1.

Recomandarea noastra :  Lentile multifocale Air Optix Aqua Multifocal

lentile Contact

foto: http://www.conga.ro/cs-photos/products/original/airoptix-aqua-multifocal-3pk-_29_1_1400765201.png 

Air Optix Aqua Multifocal sunt lentile de contact multifocale cu purtare zilnica si regim de inlocuire lunar, ce asigura confort excelent si acuitate vizuala pe toata perioada utilizarii, datorita oxigenarii de 5 ori mai buna decat cea a lentilelor din material hidrogel.

Lentilele Air Optix Aqua Multifocal confera o stare de naturalete si confort datorita sistemului Aqua Moisture incorporat, ce include:

  • un agent cu proprietati de hidratare, care determina umectarea lentilelor din momentul inserarii.
  • o suprafata foarte neteda a lentilei cu proprietati deosebite de evitare a depunerii proteinelor si impuritatilor pe lentilele de contact.

Lentilele de contact Air Optix Aqua Multifocal ofera o acuitate vizuala excelenta fara a irita ochii, indiferent de stilul tau de viata.

Iti recomandam sa iti achizitionezi lentile de contact din magazinul online Conga.ro, in care vei gasi doar produse 100% originale, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali.   

Vezi aici selectia de lentile de contact multifocale de pe Conga.ro: http://www.conga.ro/lentile-de-contact/lentile-multifocale

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.