Atentie, cumparati lentilele de contact de Halloween doar de la distribuitori autorizati!

0

Lentilele de contact pentru Halloween sunt lentile cosmetice in culori simple (negru, rosu, alb, galben etc.) sau cu efecte speciale, specifice unui animal sau personaj: pisica, vampir, lup, zombi, etc. Cu ajutorul lor, poti da viata personajelor preferate din filme si povesti.

Lentilele de contact pentru Halloween sunt lentile destinate doar pentru a crea un efect vizual impresionant, putand fi achizitionate, in mod legal, fara prescriptie medicala.

Atentie la lentilele de contact de Halloween contrafacute! Acestea pot cauza iritatii si infectii oculare grave. Mass media a prezentat mai multe cazuri in care cei care au achizitionat lentile de contact de la comercianti online sau fizici neautorizati au avut de suferit.

Inainte de a achizitiona lentile de contact, asigura-te ca magazinul ales este de incredere.

Conga.ro iti ofera incredere absoluta pentru produsele achizitionate.

Increderea garantata de OPTIblu recomanda site-ul Conga.ro si il pozitioneaza pe un loc fruntas. Pe Conga.ro vei gasi doar produse 100% originale, achizitionate direct de la producatori sau de la furnizorii oficiali ai acestora. Conga iti poate pune la dispozitie certificate care atesta provenienta produselor.

Magazinul online Conga.ro este parte a companiei Optical Network, cea mai mare companie de optica medicala din Romania. Compania Optical Network detine avizul Ministerului Sanatatii, numarul 1194/7.02.2005 pentru comercializarea dispozitivelor medicale, punerea in functiune a dispozitivelor medicale si determinarea de dioptrii. Conga.ro este divizia on-line a lantului de magazine Optiblu.

Comanda online lentile de contact Halloween de calitate de pe Conga.ro!

Vezi selectia de lentile de contact de Halloween aici: http://www.conga.ro/lentile-de-contact/lentile-halloween

 Iti recomandam sa respecti modul de utilizare a lentilelor de contact, dar si sfatul primit din partea medicului.

Buna ingrijire a lentilelor ajuta la mentinerea sanatatii oculare si a confortului pe toata durata purtarii acestora.

Utilizarea lentilelor de contact peste perioda optima stabilita de producator, fie ca este vorba de prea multe ore intr-o zi, purtarea peste noapte atunci cand nu este indicat sau extinderea intervalului de purtare, nu este recomandata putand aparea stari de disconfort cauzate de compromiterea cantitatii de oxigent transmisa catre ochi sau chiar infectii oculare.

Respectati sfaturile specialistului oftalmolog, cititi cu atentie regimul de purtare mentionat pe fiecare ambalaj si nu depasiti termenul de utilizare de la desigilare.

De asemenea, este necesar sa respectati instructiunilor pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact.

Share.

Leave A Reply