Lentilele fotocromice Hoya Sensity – tehnologie inovativa de la Hoya

0

Lentilele Sensity, sunt ultima inovatie in materie de lentile fotocromatice de la Hoya. Lentilele Hoya Sensity ofera o performanta fara precedent si un confort exceptional purtatorilor.

Aceste lentile reactive la lumina, inteligente si inovatoare asigura vedere confortabila indiferent de conditiile de lumina, fara a fi necesara inlocuirea ochelarilor. Lentilele Sensity reactioneaza in aer liber colorandu-se imediat si revin rapid la o claritate deplina in interior.

Tehnologia Stabilight

Tehnologia Stabilight asigura lentilelor Hoya Sensity o performanta constanta, indiferent de climat, regiune, altitudine sau temperatura. In acelasi timp, protectia UV maxima este mentinuta la un nivel constant.

Culori naturale

Alegerea nuantelor potrivite este foarte importanta in cazul lentilelor fotocromice. Lentilele trebuie sa reflecte lumina puternica, fara a impacta vederea si sa asigure contrastul potrivit, fara a afecta culorile percepute. Lentilele Sensity sunt disponibile in doua nuante naturale si intense: maro si gri. Ambele sunt adaptate la noile tendinte si asigura contrast excelent si reducerea efectului de stralucire.

Durabilitate si calitate

Reputatia Hoya pentru optica de inalta calitate si tratamente pentru lentile este de neegalat. Este o reputatie construita pe zeci de ani de cercetare, dezvoltare, productie, proiectare si expertiza.  Pentru a crea cele mai bune lentile fotocromice Hoya a dezvoltat propria tehnologie de inalta precizie.

Scopuri nelimitate pentru orice preferinta a purtatorului:

Lentile reactive la lumina Hoya Sensity sunt potrivite pentru oricine, oricand, oriunde.

Sensity poate fi combinat cu toate tratamentele premium Hoya, cum ar fi Hi-Vision LongLife, BlueControl si Control UV.

Sensity este special adaptat pentru lentilele avansate FreeForm.

Compatibil cu toate lentilele HOYA (monofocale, bifocale, progresive).

Pentru mai multe informatii despre lentilele Hoya Sensity, acceaseaza site-ul http://www.sensitylenses.eu/ro/Home/

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.