Lentilele progresive Hoyalux iD – ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice

0

Hoyalux iD este o gama de lentile progresive care ofera o viziune clara si relaxata, in toate directiile si la toate distantele.  Lentilele Hoyalux iD sunt ultima inovatie in materie de lentile progresive.

Lentilele progresive Hoyalux iD si rolul lor in combaterea Prezbitiei

Prezbitia este o afectiune provocata de pierderea progresiva a supletei cristalinului, legata de procesul natural de imbatranire. Persoanele care sufera de prezbitie vad neclar si nefocusat, atat de aproape, cat si la distanta. Daca pana acum, pentru a combate aceasta afectiune, prezbitii foloseau lentile bifocale, care permit focusarea pe obiectele aflate la distanta mici si mari, lasand toate obiectele aflate la distanta intermediara neclare, acum ei se pot bucura de o vedere clara la toate distantele – aproape, intermediar si distanta, cu ajutorul lentilelor progresive.

Prima lentila progresiva HOYA, Hoyalux iD MyStyle V + ,  a fost lansata oficial in septembrie 2013 si este prima lentila progresiva din lume care echilibreaza diferenta de prescriptie medicala pentru ochiul stang si ochiul drept, care s-a dovedit ca duce la un dezechilibru vizual.  Tehnologia patentata Binocular Harmonization Technology, care sta la baza lentilelor progresive Hoyalux iD MyStyle V +, imbunatateste cu adevarat vederea binoculara, asigurand focalizare, stabilitate constanta, perfecta si fara efort pentru purtator.

Dupa succesul inregistrat de Hoyalux iD MyStyle V +, producatorul japonez HOYA extinde aceasta serie  cu:

 • LifeStyle V+ sunt lentile progresive optimizate pentru nevoile vizuale ale prezbitilor moderni.
 • WorkStyle V+ sunt lentile de interior, fiind concepute prin tehnologia iD FreeForm Design.
 • Nulux iDentity V+ sunt lentile monofocale adaptate la conditiile personale de purtare.

Lentile individualizate Hoyalux iD ofera :

 • Claritate perfecta si vedere naturala in toate directiile,
 • Camp vizual larg lipsit de distorsiuni
 • Tranzitie lina intre zona pentru vedere la distanta si zona pentru aproape
 • Focalizare perfecta si fara efort
 • Profunzime excelenta a campului vizual
 • Stabilitate superioara a imaginii

Pentru mai multe detalii despre Hoyalux iD, te invitam pe pagina oficiala a producatorului: http://www.hoyaluxid.com/ro/despre-hoyalux-id/

Hoyalux iD

HOYA – tehnologie fara limite

Hoya este o companie multinationala japoneza, lider in furnizarea de produse inovatoare, bazate pe tehnologii avansate de optica. Hoya isi desfasoara activitatea in doua segmente importante:

 • Sanatate – lentile de ochelari, lentile intraoculare, lentile pentru aparatura medicala.
 • Tehnologia informatiei – produse electronice pentru panouri LCD, discuri pentru HDD-uri, lentile optice pentru camere digitale, smartphone-uri, etc.

Sub motto-ul ” We care about your eyes”, Hoya Vision Care, parte importanta a Hoya Corporation, produce lentile de ochelari si produse optice de inalta calitate, folosind tehnologii noi, concentrate pe imbunatatirea calitatii si eficientei vederii.

Hoya comercializeaza produse de ultima generatie in foarte multe din reprezentantele partenere si subsidiarele de pe intreg globul. Astfel, foarte multa lume se poate bucura de servicii si produse bazate pe tehnologii de ultima generatie.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.