Libidoul – cum il putem stimula?

0

Libidoul reprezinta un subiect sensibil. Acesta poate sa izbucneasca subit sau se poate ascunde creandu-ti indoieli despre tine insuti. Intotdeauna indoiala a fost mereu inamicul numarul unu al libidoului, iar increderea in propriile tale forte il stimuleaza si ii da puteri. Daca te vei indoi de tine, il vei scoate cu greu de acolo unde sta ascuns datorita timiditatii tale.

Cu toate acestea, daca observi ca altfel nu merge, merita sa incerci aceste procedee recunoscute de toata lumea.

Gingko biloba poate ajuta libidoul

Planta respectiva este raspandita in Orient si creste fluxul de sange in creier si in organele genitale. Traditia ii confera calitati miraculoase legate de viata sexuala, iar medicina moderna ii atribuie multe efecte benefice asupra activitatii cerebrale. Prin infuzia facuta din frunze, se obtine un ceai, dar puteti gasi in farmacii si capsule cu extras din planta.

Produsul nu are contraindicatii si sunt chiar recomandate curele de durata, valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Yohimbine poate ajuta libidoul

Aceasta este o planta originara din Africa. Yohimbine este cunoscuta inca din antichitate, ca fiind un foarte eficient afrodiziac natural. Succesul plantei a fost promovat din momentul in care a fost descoperita de catre soldatii colonisti, care au luat cu asalt femeile localnicilor. Ei au adus planta in Europa, plasand-o discret in lumea aristocratica.

Este de notat ca planta denumita yohimbine stimuleaza libidoul si mareste potenta sexuala la barbati, insa asupra femeilor, nu are niciun efect.

Masajul poate ajuta libidoul

Este recunsocut faptul ca masajul, efectuat corect, are efecte miraculoase privind provocarea libidoului, atat la barbati, cat si la femei. Controversa evidentiata de specialisti este urmatoarea: este preferabil masajul efectuat de partener, ca preludiu la sedinta de sex, sau cel al unui profesionist versat, specializat in masaje erotice?

Sexologii inclina spre prima varianta, comerciantii spre a doua. Cei interesati n-au decat sa aleaga, dupa cum sunt atrasi intr-o directie sau alta.

Harjoneala poate ajuta libidoul

Reprezinta acea joaca dintre parteneri, in care fiecare, depasind limitele conventionalului, ii excita simturile celuilalt, trezind libidoul din ascunzisurile lui, prin limbaj si prin gesturi provocatoare. Arta acestui joc este data de faptul ca poti descoperi placerile ascunse si nemartirusite ale partenerului, odata cu bucuria de a fi dorit de catre acesta, in stricta intimitate.

Afrodiziace mai putin cunoscute

Afrodiziacele naturale ne ofera curaj in ce priveste libidoul si forta in ce priveste potenta. Sparanghelul se bucura de un renume confirmat, daca este consumat cu regularitate. Telina este si ea un stimulator al tuturor atributelor sexuale barbatesti. Pentru femei, se cunoaste din vechime efectul provocator al stridiilor, care, cu aportul lor de zinc, stimuleaza nu numai dorinta sexuala, dar si fertilitatea.

Plaja si strandul

Mai ales ca ne aflam in perioada sezonului estival, trebuie sa stiti ca plaja la soare, alternata cu baia in mare, sunt stimulente ale dorintei sexuale, atat la barbati, cat si la femei. Nu intamplator, exista ideea ca locul celor mai multe escapade si aventuri este litoralul. Aici insa, exista o limita. Excesul expunerii la soare poate produce efecte contrare, prin oboseala. Ideea ca practicarea nudismului ar fi o maxima provocare sexuala este falsa.

Nudismul este atragator pentru curiosi, dar toti specialistii au costatat ca, pe plaja plina cu nudisti, libidoul scade spectaculos si se instaleaza apatia, in locul excitatiei.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.