Lista candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat – sesiunea mai 2016

0

Ministerul Sanatatii a dat publicitatii, luni, lista candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat, sesiunea 22 mai 2016.

Lista candidatilor inscrisi la concursul de rezidentiat – sesiunea mai 2016 poate fi consultata AICI.

In perioada 9 – 13 mai, candidatii sunt rugati sa verifice daca numele si prenumele care apar pe lista sunt corecte. In cazul in care apar greseli se vor adresa la Directia de Sanatate Publica la care s-au inscris.

Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 22 mai, concurs national de intrare in rezidentiat in domeniul medicina. Concursul se desfasoara in Centrul Universitar Targu Mures.

Repartizarea candidatilor pe sali se face de catre Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures.

In 18 mai, candidatii pot afla sala si ora inceperii probei de concurs vizitand pagina de internet a Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures sau site-ul rezidentiat.ms.ro.

Cu cel putin 24 de ore inainte de concurs, la fiecare sala se afiseaza lista candidatilor repartizati in sala respectiva.

Candidatii ale caror dosare de inscriere au fost admise, dar in ziua concursului sunt declarati absenti in salile de concurs, nu vor beneficia de returnarea taxei achitate pentru concurs. Beneficiaza de returnarea taxei achitate pentru concurs doar candidatii ai caror dosare de inscriere sunt respinse.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.