Locuri de munca Cariere in Alb, la un click distanta!

0

Tot ce ai nevoie este de un calculator conectat la internet! Targul virtual de locuri de munca Cariere in Alb incepe astazi, 15 iunie. Se cauta medici rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicina, fiziokinetoterapeuti, moase, farmacisti.

Pana in prezent, 20 de companii au confirmat prezenta la acest eveniment Cariere in Alb, cu peste 600 de locuri de munca disponibile.

Startul la targul virtual de locuri de munca Cariere in Alb s-a dat la ora 00:00, iar evenimentul se va derula exclusiv online, pana la data de 5 iulie. Vezi AICI!

Se poate spune ca evenimentul, desti virtual, are “intrarea libera”: pentru o perioada de 3 saptamani, personalul medical interesat poate accesa platforma pe computer, tableta sau telefon mobil, in mod confortabil, de oriunde.

Targul Virtual de locuri de munca Cariere in Alb, precum unul real: fiecare companie are un stand de prezentare

Platforma simuleaza un targ fizic de locuri de munca: candidatul se poate inregistra, isi poate uploada CV-ul, fiecare companie are un stand de prezentare cu informatii, bannere, video de prezentare, date de contact, job-urile disponibile, iar candidatii pot accesa sectiunea de chat pentru a discuta in mod public sau privat cu recrutorii. Acestia pot aplica cu CV-ul direct pe site.

“Targul Virtual creste gradual in marime si eficienta pe piata de recrutare actuala a personalului medical. Este metoda perfecta pentru a completa si sublinia activitatea Cariere in Alb inceputa in 2009”, a declarat Bogdan Covaliu, manager general Cariere in Alb. “Speram ca raspunsul sa fie unul pozitiv. Targul Virtual da o noua sansa persoanelor care nu au reusit sa participe sau nu au gasit ceea ce cautau in cadrul targurilor traditionale. Ei o pot realiza in timpul lor liber, oricand si oriunde au acces la un calculator conectat la internet. in plus, ei vor putea alege din mai multe job-uri si angajatori posibili.” a adaugat acesta.

Acest eveniment Cariere in Alb vine dupa o editie de primavara cu 21 de evenimente de succes organizate in Romania, Portugalia, Spania, Italia, Croatia, Ungaria, Bulgaria si Grecia.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.