Locuri suplimentare la pregatirea in cea de a doua specialitate

Locuri suplimentare la pregatirea in cea de a doua specialitate

0

Ministerul Sanatatii a anuntat suplimentarea locurilor la programul de pregatire in cea de a doua specialitate, in regim cu taxa – vezi centrele universitare, specialitatile si numarul de locuri!

liste MS
In conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 18/2009, cu modificarile si completarile ulterioare privind organizarea si finantarea rezidentiatului, posesorii certificatului de medic specialist pot efectua pregatire pentru obtinerea celei de a doua specialitati, in regim cu taxa. Programul de pregatire in cea de a doua specialitate in regim cu taxa se efectueaza cu frecventa si asigura acelasi nivel si aceeasi calitate a pregatirii de specialitate ca si programul de rezidentiat in specialitatea respectiva, se arata in metodologia acestei forme de pregatire.

Vezi AICI locurile propuse initial pentru cea de a doua specialitate in regim cu taxă in sesiunea mai 2015.

Listele aprobate ale medicilor inscrisi la pregatire in cea de a doua specialitate, in 10 iulie

Ministerul Sanatatii va anunta, in 10 iulie, listele aprobate ale medicilor inscrisi la programul de pregatire in cea de a doua specialitate in regim cu taxa, pe institutii de invatamânt medical superior si specialitati. Programul de pregatire in cea de a doua specialitate in regim cu taxa va incepe in 15 iulie, cu efectuarea a 6 luni din stagiul de baza. Durata de pregatire in cea de a doua specialitate, in regim cu taxa este cea prevazuta de Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 1509/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.