Managerul spitalului “Bagdasar Arseni”, adus cu mandat la DNA

0

Managerul spitalului „Bagdasar Arseni”, Bogdan Paltineanu, a fost adus  cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acesta urmand sa fie audiat in dosarul in care procurorii fac perchezitii la patru spitale din Capitala.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca s-au facut perchezitii la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”, in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” in biroul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii.

Prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro

Verificari sunt si la sediul Institutului Clinic Fundeni, in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie – Patologica – Madalina Gabriela Radu.

“In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale”, anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat de presa.

Sursele citate precizeaza ca prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro, faptele fiind comise in perioada 2008 – 2016.

sursa

Share.

Leave A Reply