Marius Craina – un nou mandat la Spitalul Judetean Timisoara (VIDEO)

1

Postul de manager al Spitalului Judetean este scos la concurs. Actualul manager al spitalului, Marius Craina doreste sa candideze, insa nu inainte de a discuta cu colegii sai.

“Avand in vedere ca in cei trei ani obtinuti prin concurs in anul 2014 se evor finaliza in 17 decembrie, am hotarat sa am mai multe discutii, mai multe consultari cu medicii si deasemenea cu personalul administrativ. Inca de la inceput am spus ca acest spital va functiona ca o echipa, sigur o echipa are intotdeauna si un capitan, iar daca echipa doreste in continuare pastrarea capitanului, vom merge suta la suta impreuna. Dar nu voi lua aceasta decizie singur ci doar dupa ce voi discuta si dupa ce colegii mei isi vor spune parerea si sa vedem bilanturi pozitive si negative si sa vedem ce am facut in acesti trei ani si jumatate.”, a declarat Marius Craina, manager Spitalul Judetean Timisoara.

Postul de manager al celui mai mare spital din vestul tarii, este ocupat de actualul director, Marius Craina de trei ani, iar in data de 17 decembrie se va organiza un nou concurs pentru ocuparea postului.

“Am asa un sentiment extraordinar de bucurie si ma gandesc aici la reactiile pozitive ale colegilor mei si foarte multi fara sa deschid discutia, m-au rugat sa continuam si pe mai departe. Din partea mea exista aceasta posibilitate, exista acesta dorinta exista aceasta perspectiva, pentru ca uitandu-ma in urma chiar vad ca totusi Spitalul Judetean a reusit sa se transforme si sper ca impreuna il vom moderniza si vom aduce acolo unde, de fapt, ii este locul.”, a declarat Marius Craina, manager Spitalul Judetean Timisoara.

Conditiile de participare, bibliografia si regulamentul acestui concurs le gasiti aici.

Share.