Doar 10 din cei mai valorosi clinicieni din lume au primit aceasta distinctie (VIDEO)

1

O importanta distinctie a primit managerul Spitalului Judetean din Timisoara, Marius Craina, in cadrul Congresului International Diczfalusy si cea de a IX-a Conferinta Internationala DKMT de Obstetrica-Ginecologie, desfasurat la Arsenal Park, Orastie, jud. Hunedoara.

 

Prof.dr. Marius Craina a primit in cadrul evenimentului premiul: “Lifetime Scientific Award”, pentru munca sa dedicata ca si medic si cercetator de catre Fundatia “The Egon And Ann Diczfalusy ”.

Obstretica-Ginecologie

“As vrea sa il felicit pe profesorul Marius Craina pentru ditinctia pe care a primit-o care onoreaza nu numai Timisoara, dar este o distinctie care onoreaza intregul corp medical din Romania. Este deosebit. Pana acum l-au primit foarte putini oameni, doar 10 dintre cei mai valorosi din marile universitati din lume. “, a spus Dr. Furău Gheorghe,  şef secţie Maternitate Arad.

Obstretica-Ginecologie

“Vreau sa le multumesc celor din fundatia “The Egon And Ann Diczfalusy ” pentru increderea pe care au avut-o acordandu-mi acest premiu care ma onoreaza dar ma obliga la si mai multe.”, a spus Marius Craina, managerul Spitalulul Judetean Timisoara.

Share.