Maternitatea Bega din Timisoara - niciun medic infectat cu noul coronavirus

Maternitatea Bega din Timisoara – de la inceputul pandemiei nu a existat niciun medic infectat cu noul coronavirus (VIDEO)

1

La Maternitatea Bega din Timisoara, de la inceputul pandemiei, nu a existat nici un medic infectat cu noul coronavirus. In spatele acestei performate sta insa un plan foarte bine pus la punct si o disciplina, am putea spune, aproape militara.

“Au trecut mai mult de sase saptamani de cand in Maternitatea Bega se interneaza si se testeaza paciente cu noul tip de coronavirus si prin masurile pe care le-am luat si prin modalitatea prin care colectivul maternitatii Bega a raspuns la aceste masuri si la aceste provocari, putem sa afirmam si sa declaram ca in urma testelor incepute saptamana trecuta niciun membru al maternitatiii nua fost infectat cu noul tip de coronavirus, cu alte cuvinte, dupa sase saptamani in zona rosie declaram cu mandrie, cu satisfactie si cu bucurie 0 infectari la Maternitatea Bega din cadrul personalului si deasemenea pot sa afirm si sa le multumesc tuturor colaboratorilor pentru modul exceptional in care au raspuns la aceasta provocare si pentru modul in care si-au desfasurat activitatea din punct de vedere profesional. Toate pacientele pe care le-am externat au plecat multumite si deasemenea cu multumiri adresate colectivului.”, a declarat dr. Craina Marius, sef secție Obstetrica -Ginecologie – maternitatea Bega.

Maternitatea Bega

Circuite bine stabilite, echipamente de protectie pentru cadrele medicale si instruirea echipei.

Maternitatea Bega

Ultimele testari facute in randul medicilor de la Matenitatea Bega arata ca echipa de aici si-a facut treaba ca la carte, nici un cadru medical nu este infectat cu noul coronavirus.

Maternitatea Bega

Maternitatea Bega si Spitalul Victor Babes din Timisoara sunt cele doua spitale dedicate pacientilor COVID care, de la inceputul pandemiei si pana acum, nu au avut nici un cadru medical bolnav.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Maternitatea Bega din Timisoara – de la inceputul pandemiei nu a existat niciun medic infectat cu noul coronavirus (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.