Medic din Timisoara: Imi daruiesc ziua de nastere!

Medic din Timisoara: Imi daruiesc ziua de nastere!

0

Nu voi face petrecere, nu voi avea invitati si nu imi doresc cadouri, am decis sa imi donez ziua de nastere! Este anuntul facut de un cunoscut medic din Timisoara – vezi explicatia acestei actiuni inedite!

Ziua de nastere a dr. Ioana Vartosu este 21 octombrie. Ce doreste medicul

Dr. Ioana Vartosu, fondatoarea Asociatiei Scoala mamei Junior, va implini 36 de ani in 21 octombrie – atunci are ziua de nastere. Aici trebuie spus ca amintita asociatie ofera de 12 ani servicii destinate femeilor insarcinate, viitorilor tatici, dar si celor care au devenit recent parinti si copiilor acestora: “ne-am adresat la peste 7.500 de cupluri din toata tara prin intermediul cursurilor prenatale si de puericultura in sala si, online, la peste 200.000 de parinti”.

“O echipa de oameni cu suflet, compusa din medici generalisti si pediatri kinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti, psihologi, pshihopedagogi, psihoterapeuti, psihiatri, traineri e alaturi de voi din primele clipe cand aflati ca in viata voastra va aparea un copil pana cand acesta creste mare si ajunge la gradinita”, precizeaza asociatia.

Dr. Ioana Vartosu: Va invit sa donati o suma de bani cu care vom cumpara un lift de bazin!

Proiectul social “cel mai de suflet” al celor de la Asociatia Scoala mamei Junior este hidroterapia, prin care sunt oferite sedinte gratuite de terapie prin apa la aproape 120 de copii cu diverse dizabilitati locomotorii si psihiatrice. Proiectul este sustinut exclusiv prin sponsorizari si voluntariat.

“…in ultimul timp universul meu de oameni dragi a fost cotropit de copii, multi copii. Pentru ei, fiecare zi de bazin e zi de sarbatoare si motiv de imbratisare. Astfel, am decis sa imi donez ziua de nastere pentru ei! Ce inseamna asta? (…) in loc sa imi cumparati flori, ciocolata, vin si alte surprize, va invit sa donati o suma de bani. Cu ce ii ajuta pe copilasi cadoul vostru? Vom achizitiona un lift de bazin! (…) Un lift care va salva spatele insotitorilor si a terapeutilor. Un lift care sa le asigure decenta! Va multumesc!”, explica dr. Ioana Vartosu motivul pentru care isi “doneaza” ziua de nastere. Puteti dona AICI.

Liftul cu pricina, care va fi cumparat ii ajuta pe copii sa ii coboare si ridice in si din bazin: un lift mobil care va face ca ei sa nu trebuiasca sa vina cu caruciorul de transport din exterior pe marginea bazinului si sa nu iasa uzi in acelasi carucior in care isi vor petrece restul zilei, adauga dr. Ioana Vartosu.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.