Medicii din Timișoara primesc cea de-a treia doză de vaccin (VIDEO)

Medicii din Timișoara primesc cea de-a treia doză de vaccin (VIDEO)

0

Medicii din Timișoara, primul municipiu în care a fost instituita carantina de weekend , sunt printre primii români care primesc cea de-a treia doză de vaccin. Medicii și asistenții de pe terapie intensivă, cei care duc o lupta crâncenă cu salvarea pacientilor care se zbat între viață și moarte sunt primii care s-au imunizat astăzi.

Forfota mare astazi pe sectia de ATI a spitalului Judetean din Timisoara unde zeci de cadre medicale si-au exprimat dorința de a se imuniza cu cea de-a treia doza. Multi dintre ei au trecut inclusiv prin boala insa aceat lucru nu i-a împiedicat sa se vaccineze, mai ales ca situatia pe sectia de ATI este una devastatoare.

Importanta celei de-a 3-a doze a vaccinului a inteles-o si ….care desi insarcinata a ales sa ii ofere protevtie bebelușului pe care in cateva luni il va aduce pe lume.

Sectiile de ATI sunt pline de pacienti nevaccinati dar infectați cu Covid-19. Situatia a ajuns atat de dramatica incat medicii cu greu mai fac fata valului mare de imbolnaviri

Vaccinarea cu doza booster se face doar cu serurile de la Pfizer și Moderna, dezvolate prin tehnologia ARN mesager. La spitalul Judetean din Timsioara o echipa mobila de vaccinare va imuniza personalul medical de pe fiecare sectie in parte pentru a nu crea ambuteiaje in centrele de vaccinare.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.