Medicul din Arad care a candidat pentru postul de brancadier a fost refuzat

1

Medicul de familie din Arad, Adrian Darabantiu, care si-a depus candidatura pentru postul de brancadier, scos la concurs de catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Arad, a fost respins.

Motivul respingerii este altul decat cel la care se astepta: supracalificare. Potrivit Comisiei de concurs, „domnul Darabantiu Adrian-Dan nu a prezentat adeverinta medicala cu avizul unui medic psihiatru, ci doar un certificat medical in copie”.

Conform “Jurnal aradean/Aradon”, medicul Adrian Darabantiu a spus ca va contesta rezultatul probei de selectie a dosarelor intrucat documentul medical pe care l-a depus – „formularul A5” – este peste adeverinta medicala vizata de psihiatru. In plus, Adrian Darabantiu sustine ca a prezentat formularul in original, insa cei care i-au preluat dosarul au spus ca ei nu retin documentele originale si au facut o copie pe care au pus-o la dosar, returnandu-i originalul.

Joi, 26 iulie, ora 13 este termenul limita pana la care se depun contestatiile. Rezultatul solutionarii contestatiilor va fi facut public vineri, 27 iulie.

Proba scrisa a concursului pentru ocuparea celor opt posturi de brancardier (pentru care s-au inscris 32 de candidati) va avea loc la 7 august, iar sustinerea interviului – pe 13 august.

Rezultatele finale ale concursului vor fi cunoscute la 17 august.

sursa

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Medicul din Arad care a candidat pentru postul de brancadier a fost refuzat • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.