Medicul timișorean Marian Gaspar, a fost eliberat din arest Medicul timișorean Marian Gaspar a fost eliberat din arest

Medicul timișorean Marian Gaspar, a fost eliberat din arest

1

Curtea de Apel Timișoara a decis eliberarea medicului chirurg Marian Gaspar, șeful Secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Medicul a fost arestat preventiv, în data de 27 septembrie 2022, în urma unui flagrant de luare de mită.

„Constata, cu opinie majoritara, admisibila cererea de inlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cautiune, formulata de inculpatul G.M., in prezent detinut in CRAP – IPJ Timis. Stabileste cuantumul cautiunii la suma de 50.000 lei si stabileste termen pentru plata cautiunii la 18.11.2022”, se mentioneaza in hotararea instantei de apel.

Potrivit referatului de arestare intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, „în perioada 19.09 – 26.09.2022, în calitate de medic – șef Sectie Cardiologie, inculpatul ar fi pretins indirect și primit, de la șase pacienți sau de la aparținători ai acestora, sume de bani, în lei sau in valută, cuprinse între 100 de euro și 2.000 de euro, în legătura cu activitatea desfășurarea conform atribuțiilor de serviciu”.

Sursa: Ziua de Vest

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Medicul timișorean Marian Gaspar, a fost eliberat din arest • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.