MedLife Timişoara deschide un nou Centru de Recoltare pentru locuitorii din Lugoj şi zonele apropiate

0

771_articolLocuitorii din Lugoj şi localităţile apropiate pot efectua acum toate tipurile de analize cu o acurateţe garantată de echipamentele de ultimă generaţie din dotarea laboratoarelor MedLife.

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, vine în întâmpinarea locuitorilor din Lugoj şi localităţile apropiate cu un nou Centru de Recoltare în Lugoj al Laboratorului MedLife Timişoara. În noua locaţie de pe strada Bucegi nr. 11 se pot recolta probe pentru toate tipurile de analize, acestea fiind prelucrate în cadrul Laboratorului MedLife Timişoara.

Pacienţii Centrului de Recoltare MedLife Timişoara pot beneficia de analize pentru următoarele specialităţi ale medicinei de laborator: biochimie, hematologie şi coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie. De asemenea, se vor realiza analize de biologie moleculară, toxicologie şi genetică în colaborare cu laboratoarele MedLife din Bucureşti, dar şi în parteneriat cu cel mai important laborator din Franţa, Cerba-Pasteur.

Exigenţele tuturor pacienţilor vor fi satisfăcute de calitatea serviciilor oferite de Laboratorul MedLife Timişoara, calitate certificată de standardul ISO 9001/2008 şi certificarea RENAR.Rezultatele analizelor se eliberează în maxim 24 de ore, iar pacienţii pot beneficia de reţeaua informatică implementată în laborator, accesând rezultatele online pe website www.medlife.rocu ajutorul CNP-ului pacientului şi al unui cod unic primit la recoltare. De asemenea, medici specialişti şi de familie vor putea să acceseze toate rezultatele analizelor pacienţilor proprii prin generarea unui utilizator şi a unui cod unic de identificare.

Recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 8.00 si 13.00.

Despre MedLife Timişoara

Hyperclinica MedLife Timişoara a fost inaugurată în anul 2008 şi este cea mai mare clinică privată din Timişoara. Unitatea are suprafaţă de 1500 mp şi oferă 26 specialităţi medicale, departament de radiologie integrat în clinică, laborator propriu de analize medicale şi peste 100 de centre de recoltare.

Despre MedLife:

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.

Având o expertiză de 15 ani, MedLife a reușit să se impună pe piața de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, spital, laborator de analize, imagistică, iar din 2010 și servicii farmaceutice.

La ora actuală, MedLife își desfășoară activitatea în 9 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov și Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 4 spitale în Bucureşti, Arad şi Braşov, 3 maternităţi, 28 de centre medicale generaliste în București și în țară, 6 centre cu specializare unică și în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată țara.

Conform studiului intenaţional realizat de Reader’s Digest,MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.