Mesaj dur al managerului Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara pentru protestatari

Mesaj dur al managerului Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara pentru protestatari (VIDEO)

1

“In primul rand nu cred ca acestia mii de oameni au fost intr-adevar mii de oameni. In primul rand cred ca au fost niste grupuri care au fost lipsite de responsabilitate. Oamenii care ne-au considerat eroi, noi le multumim si la ceilalti care nu ne considera le multumim si suntem aici si vom ramane aici pentru binele lor. Catre acele grupuri de oameni iresponsabili, de huligani, pentru ca nu avem cum sa-i consideram altcumva, ganditi-va cum sa injuri sau cum sa aduci anumite apelative la ambulanta, care la ambulanta sunt niste medici, brancandieri, asistenti care incearca poate, sa salveze pe cineva din familia ta, poate un prieten de al tau. Cum sa huidui ambulanta? Cand acei oameni fug contra cronometru sa salveze o viata? Cred ca este revoltator, este strigator la cer si cred ca trebuie sa reactionam pentru ca daca lasam aceste fenomene sa continue ajungem intr-un punct in care nu o sa mai avem intoarcere pentru ca si sistemul sanitar este obosit si traumatizat si frustat si trebuie sa tinem cont de un singur lucru: noi toti suntem in aceeasi tabara: lupta impotriva virusului. Nu sunt mai multe tabere, indiferent daca cred sau nu. Toti vrem sa salvam cat mai multe vieti si trebuie sa fim atenti la ce mesaje da. Dar ca sa huidui ambulanta, sa faci medicii criminali apoi sa ne plangem ca ne pleaca medicii… Sa stiti ca medicii au cautat doua lucruri: sa aibe cu ce sa lucreze in spitalele din Romania si respect, pentru munca lor stand in spitale la capatul oamenilor.

Nu, noi nu suntem criminali, noi incercam sa salvam. Noi nu suntem dictatori, noi suntem medici. Ce spuneati inainte de spagari, de hoti, padure fara uscaturi nu exista, dar pentru un caz sau doua cazuri nu poti sa judeci 10.000 de oameni sau 30.000 de oameni. Cine a gresit, sa plateasca, noi nu ne-am ascuns niciodata. Dar de aici pana sa ajungem sa fim numiti criminali, cand de un an de zile suntem zi si noapte la capatul oamenilor, s-a depasit orice granita si orice limita in privinta respectului pe care noi le datoram pacientilor nostri si pacientii catre noi si tocmai de aceasta justitia trebui sa puna, cum noi suntem interogati, cum noi suntem verificati de toate organele statului, noi credem ca si acesti oameni ar trebui sa plateasca care au facut aceste acuzatii asupra noastra. Intelegem frustarea, si noi suntem frustati. Intelegem ca oamenii sa demonstreze, sa demonstreze pasnic, nici noua nu ne convine situatia acesta, si noi vrem sa ne intoarcem la situatia de dinainte dar totul trebuie facut cu responsabilitate si respect. Noi avem respect fata de semenii nostri. Ii rugam pe acei oameni sa iabe respect fata de munca noastra.”, a spus managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Mesaj dur al managerului Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara pentru protestatari (VIDEO) • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.