Medic si patronul unei firme de pompe funebre audiati pentru mita

0

Un medic al serviciului de Ambulanta Cluj si patronul unei firme de pompe funebre sunt acuzati ca ar fi avut o intelegere. Medicul ar fi primit bani mita ca sa puna in legatura angajatii firmei cu rudele pacientilor pe care nu-i putea salva.

Medicul a fost prins in flagrant in timp primea mita suma de 600 de lei

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Cluj au audiat aseara un medic de pe ambulanta si doi reprezentanti ai firmei de pompe funebre. Medicul a fost prins in flagrant in timp primea suma de 600 de lei de la patronul firmei drept rasplata pentru ca a fost anuntat cand a intervenit un deces. Compania a luat legatura cu familia decedatului pentru a-i oferi un contract de prestari servicii.

Exista suspiciunea ca exista si alte persoane care luau mita

Cele trei persoane anchetate in acest caz au fost plasate sub control judiciar. Ancheta continua, existand suspiciunea ca exista si alte persoane implicate.

Surse autorizate spun ca intre ei ar fi existat o intelegere, astfel incat in momentul in care ambulanta constata un deces, medicul il anunta pe patronul firmei de pompe funebre. Acesta lua legatura cu rudele persoanei decedate pentru a-si oferi serviciile de inmormantare.

Surse judiciare spun ca suspiciunile ar fi extinse si asupra altor angajati ai Serviciului de Ambulanta din Cluj.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.