Mitropolitul Banatului a facut o minune la Timisoara, sub ochii a sute de oameni (VIDEO)

Mitropolitul Banatului a facut o minune la Timisoara, sub ochii a sute de oameni (VIDEO)

0

Credeti in minuni, imi ingaduiti sa fac una acum?, i s-a adresat, la Timisoara, IPS Ioan Selejan secretarului de stat Dorel Sandesc. Si mitropolitul Banatului a purces sa faca minunea, sub ochii a sute de oameni. Cel vizat de minune a fost chiar ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu!

Minune: ministrul, urcat pe scena la un semn facut de mitropolitul Banatului!

“Domnule ministru, credeti in minuni?”, l-a intrebat IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, pe prof.dr. Dorel Sandesc, ministru secretar de stat in Ministerul Sanatatii pe scena, la gala de deschidere a Cursului National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta de la Timisoara. “Da”, a venit raspunsul.

“Imi ingaduiti sa fac una acum?”, a continuat mitropolitul Banatului si, spre surpriza tuturor, a facut o… minune: a intins mana spre ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, aflat in primul rand, in sala Capitol. “Mi-ati spus ca domnul ministru Banicioiu nu vorbeste, eu am sa-l rog sa vina putin langa mine”.

minune

Si, in aplauzele salii intregi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, care se dorea sa fie discret, in acea seara, la aceasta manifestare care a strans numeroase personalitati ale lumii medicale timisorene, din tara si strainatate, s-a ridicat, parca tras de o ata nevazuta, si a urcat pe scena, unde… a vorbit, desi anterior se anuntase ca n-o va face!

minune 3

Ce a cerut mitropolitul Banatului de la ministrul Sanatatii

IPS Ioan Selejan a explicat de ce a avut nevoie de aceasta minune ca sa-l aduca in lumina rampei pe Banicioiu: “Pentru ca, fara aportul deosebit al dansului si al domnului ministru Oprea, nu s-ar fi aprins acea candela la marginea orasului Timisoara (aprobarea obtinuta pentru realizarea Institutului Regional de Oncologie – n.r.)”. Iar inalta fata bisericeasca nu l-a lasat pe Banicioiu sa rasufle: “Domnule ministru, batem palma ca sa ajute bunul Dumnezeu, sa fim – cum spuneam si la sora cu traista cu finantele dumneavoastra, sora Georgiana – am spus ca, pentru anul acesta nu mi-ar trebui bani pentru aceasta investitie decat atatia bani sa taiem buruienile din curtea spitalului, adica sa-l vedem trecut pe planul de investitii”.

Domnule ministru, a cerut IPS Ioan Selejan, mai spuneti o data inimii mele: cum se va derula investitia aceasta? Vezi ce a raspuns ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu!

Cand ministrul a luat cuvantul, mitropolitul a cerut: “Va rog sa filmati minunea!” si chiar, pentru ca discutia s-a intins minute bune, a cerut: “Vorbiti cu regizorul sa mute putin programul!”

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.