Modernizari importante la Spitalul Judetean Timisoara. Servicii hoteliere la standarde europene (VIDEO)

1

In Spitalul Judetean din Timisoara se fac importante lucrari de modernizare si renovare. In prezent se lucreaza in aproape toate sectiile din cel mai mare spital din vestul tarii.

“Aproape pe toate sectiile spitalului Judetean actualmente au loc lucrari de modernizare. Sus pe sectiile de neurologie, daca vom finaliza aceasta procedura anul acesta in proportie de 90 la suta, sectia va fi modernizata, urmand ca la anul sa finalizam suta la suta.

Spitalul Judetean TimisoaraExista un confort hotelier persoanelor care se interneaza pe sectiile de neurologie. Lucrari se efectueaza si la sectia de chirurgie vasculara si la sectia de cardiologie, care se afla la etajul 8 al spitalului judetean, lucrari de modernizare.

Spitalul Judetean TimisoaraSectia de cardiologie a fost una dintre sectiile cele mai deficitare cu cel mai mare deficit din acest punct de vedere al conditiilor hoteliere, iar acum putem sa spunem ca vom fi undeva cu partea dreapta renovata, partea stanga anul viitor iar holul este complet renovat.

Spitalul Judetean TimisoaraSectia de vasculara isi va finaliza procedura anul acesta, deci anul acesta si anul viitor va mai avea jumate din sectia de cardiologie si holul.

Spitalul Judetean TimisoaraLucrarile de moderizare se vor finaliza in cursul anului 2018, cand intreg spitalul va fi renovat complet.

Spitalul Judetean Timisoara

Sectii complet renovate sunt sectiile de diabet, sectiile de neurochirurgie, sectia de chirurgie II, sectia de chirurgie I pe care o vom finaliza acum, deasemenea sectia de endocrine. Un mare regret este cel de la urologie, avand in vedere ca, din pacate, exista o noua procedura de contestatie, se afla acum la Bucuresti, asteptam si noi raspunsul acelei comisii.

Spitalul Judetean Timisoara

O mare bucurie se leaga de blocul operator, sunt ample lucrari de renovare a blocului operator, atat in salile de operatii, care se modernizeaza, si chiar discutam cu colegii de la Urologie ca putem sa aducem medici invitati fara sa mai riscam sa ne facem de rusine cu ce am avut pana acum, atat din punct de vedere al aspectului cat si din punct de vedere al conditiilor si acest procedeu, aceasta procedura va fi gata la finalul anului viitor, cand mai avem cred ca doua sali de operatie, comportamentul de terapie intensiva, cateva spatii anexe si coridorul de la bloc operator, lucuri absolut realizabile al modului in care se lucreaza in spitalul Judetean in cursul anului 2018.”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Spitalul Judetean Timisoara

Pana acum, reparatiile au costat aproape 10 milioane lei si peste 10 milioane lei au fost investitiile.

GALERIE FOTO:

Share.