Momente dificile, tensionate? Solutii de la OAMGMAMR

Momente dificile, tensionate? Solutii de la OAMGMAMR pentru asistentii medicali

0

Uite ce sfaturi iti da Ordinul Asistentilor Medicali – OAMGMAMR pentru a trece peste momentele dificile! Deci, uita si iarta…

“Sa nu uitam ca asistentii medicali sunt sensibili, chiar daca de multe ori pozeaza in oameni cu puteri supranaturale, absorbind si incercand sa rezolve problemele celor din jur. Articolul de mai jos va propune 6 solutii pe care le putem pune in practica cand trecem printr-o situatie tensionata”, transmite pe Facebook Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – OAMGMAMR.

Cum ar putea asistentii medicali sa depaseasca perioadele dificile? Iata cateva sfaturi  de la OAMGMAMR:

Concentreaza-te! incearca sa fii prezent. Prea multe griji si probleme pot provoca o stare permanenta de confuzie.
Ai incredere in flexibilitatea ta. Exista o mare posibilitate sa fi fost deja in aceasta situatie dificila si in trecut. Trebuie doar sa te gandesti asupra solutiei pe care ai gasit-o atunci.
Vizualizeaza succesul! Priveste situatia dificila in care te afli ca un obstacol pe care sa il depasesti pentru a atinge succesul pe care ti l-ai dorit. Vizualizeaza ceea ce ai de facut sau ce ar trebui sa faci pentru a trece la urmatorul capitol din viata ta, atat la nivel personal cat si profesional. Gandeste-te la cum te vei simti dupa ce aceasta perioada tensionata va trece cu bine si incarca-te cu pozitivismul pe care ti l-ai imaginat.
Uita si iarta. Vezi aici si celelalte solutii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.