Ne numim timisoreni si suntem mandri!

0

Nascuti, crescuti, educati in spiritul acestui oras care a scris istoria moderna a Romaniei, am fost intotdeauna un reper, un model, un exemplu al normalitatii, al bunului simt si al multiculturalitatii.

Timisoara cu spiritul ei unic ne-a facut pe toti sa rezonam, sa traim frumos, sa fim toleranti dar si sa facem zid impotriva dictaturii si a gloantelor.

Ne-am castigat respectul in fata lumii. Primul oras liber de comunism, orasul premierelor, orasul florilor, orasul cu cel mai mare patrimoniu de cladiri istorice, poarta spre vest, toate aceste atribute pun Timisoara pe harta capitalelor de suflet.

Pentru mine Timisoara este un univers. Educatia, familia, casa, bucuriile, tristetile, reusitele profesionale, succesul, prietenii, toate ma leaga de acest oras. Aici mi-am desavarsit vocatia si profesia de medic. Am muncit, am invatat, am performat. De douazeci si cinci de ani ma ingrijesc de sanatatea oamenilor si o fac cu grija si cu bucurie, cu sufletul, dar mai ales cu responsabilitate!

Exact asa am tratat de la inceput si politica. Am ales sa ma implic din dorinta de a face mai bine pentru noi toti. Familia si prietenii au inteles primii si mi-au ramas aproape. Apoi a venit increderea voastra. Cand mi-ati oferit votul pentru Camera Deputatilor am inteles ca mai presus de orice conteaza sinceritatea, conteaza omul si intentia lui buna, conteaza respectul. Si Timisoara trebuie sa impuna respect.

Orasul martir, orasul etalon, este acum o arena de circ in care saltimbancii fac tumbe si starnesc rasul. Trebuie sa oprim acest spectacol grotesc! Daca ar putea, eroii Revolutiei ne-ar arata obrazul. Memoria lor ne obliga sa facem ceva, sa intervenim, sa schimbam lucrurile.

Cu proiecte realiste, cu calm si cu bun simt, cu responsabilitate, impreuna putem face din Timisoara o Capitala a reputatiei. Pentru mine este o obligatie!

Aceste ganduri ma motiveaza pentru Primaria Timisoarei. Vreau sa traiesc intr-un oras curat, frumos si mandru, vreau sa fac din Timisoara un simbol sanatos al Romaniei.

Cu incredere si respect,
Florin Birsasteanu

(P)

Share.

Leave A Reply