Nicolae Banicioiu, cu inaugurarea pe Facebook

Nicolae Banicioiu, cu inaugurarea pe Facebook

0

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a postat pe contul sau de Facebook fotografii de la inaugurarea unor sectii de la Spitalul “Marie Curie”, modernizate, la care a participat. Surprinzator, ministerul pe care il conduce si care a alocat nu putini bani pentru acest proiect, pastreaza tacere asupra evenimentului.

Nicolae Banicioiu: acest loc s-a transformat intr-un alt univers pentru copii, unul colorat, modern si primitor

“Am participat astazi la redeschiderea Ambulatoriului de specialitate de la Spitalul Marie Curie. Fondurile alocate de Ministerul Sanatatii pentru modernizare au fost de peste 5 milioane de ron. Sunt bucuros ca intr-un timp atat de scurt, din septembrie pana acum, acest loc s-a transformat intr-un alt univers pentru copii, unul colorat, modern si primitor. De acum, medicii de aici vor avea si ei conditii optime de lucru”, a scris pe reteaua de socializare, miercuri, Nicolae Banicioiu (foto https://www.facebook.com/nicu.banicioiu?fref=ts).

Reactiile internautilor, tot pe Facebook, n-au intarziat sa apara: “Felicitari, domnule ministru!”. De altfel, Nicolae Banicioiu este extrem de activ pe Facebook, unde este urmarit de peste 3.000 de persoane. El posteaza fotografii de la vizitele pe care le face in spitale, dar si articolele de presa care privesc activitatea institutiei pe care o conduce. Spre deosebire de activitatea de pe internet a ministrului Nicolae Banicioiu, ministerul nu a gasit, de pilda, in perioada 25.02 – 17.03, nimic interesant sa comunice presei.

Conducerea spitalului: medicii sunt suficienti, am mai facut angajari in ultima vreme

“Spitalul doar a finantat mobilierul si anumite mici detalii. A fost modernizat tot ambulatoriul care are parter si etajul 1, Sectia de radiologie si Unitatea de transfuzii. In fiecare an vin in Ambulatoriul de specialitate aproximativ 45.000 de copii. Medicii sunt suficienti, am mai facut angajari in ultima vreme de medici pediatri. Ar mai trebui mici detalii”, a precizat managerului unitatii spitalicesti, Daniel Buzatu, citat de Agerpres.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.