Nicolae Robu, control medical la minut. Cum sta cu sanatatea (VIDEO)

0

Suntem cu ochii pe Nicolae Robu! Dupa ce, acum cativa ani, primarul Timisoarei a avut probleme de sanatate, ne-am permis sa-l supunem unui control medical… cu o intrebare.

Este cunoscut faptul ca Nicolae Robu a avut probleme cu inima. – Acum cativa ani ati avut probleme de sanatate, cum stati cu sanatatea in momentul de fata?, l-am intrebat pe Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Nicolae Robu: problemele m-au suprins pe mine, au surprins pe toata lumea

“Da, acum trei ani si ceva am avut acele probleme care m-au suprins pe mine si au surprins pe toata lumea pentru ca eu ma simteam intr-o forma extraordinara, chiar in campania electorala, la jumatatea campaniei, am avut acele probleme, drept urmare am facut putina campanie, nu deloc, cum spun adversarii mei, am facut putina campanie, daca am castigat cu 50% si cu mult peste scorul USL nefacand campanie, ce s-ar fi intamplat daca as mai fi si facut, nu? Glumesc!”, a declarat, intr-un interviu pentru Televiziunea Medicala, Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Primarul Timisoarei: Am muncit, cum se zice, ca Robu, 14-16-18 ore pe zi

“Ma simt foarte bine, a dat asigurari Nicolae Robu, am avut parte, se pare, de profesionalismul unor medici exceptionali si nu pot decat sa le multumesc pentru asta tuturor care au avut grija de mine, intregului corp medical care a avut grija de mine, m-am refacut extrem de repede si dupa zece zile de la o asemenea interventie chirurgicala grea, grea de tot, am avut un talk-show la televiziune, de o ora, ceea ce imi spuneau medicii ca nu prea se intampla, imi spuneau, mai in gluma, mai in serios, ca ar trebui sa fiu dus in fata studentilor, in amfiteatru, sa li se arate, uite, aceasta fiinta a avut capacitatea ca la zece zile de la o astfel de interventie chirurgicala sa fie in stare de a duce un talk-show de o ora. Am fost apoi prezent la miting, in fata a 15.000 de oameni si am vobit pe scena, m-am refacut foarte repede, dar a fost greu, trebuie sa recunosc ca n-a fost usor, a fost cel mai greu moment din viata mea, l-am depasit cu bine, ma simt perfect, am muncit in tot acest interval de timp, cum se zice (rade – nr.), ca Robu!

“Am muncit cam de la 14 ore pe zi in sus, asta e programul meu de lucru dintotdeauna, 14-16-18 ore, cateodata dorm doua-trei ore si, in rest, inapoi la munca. Da, am o putere de munca iesita din comun si am avut in permanenta si nu mi s-a diminuat cu absolut nimic in urma acelei interventii chirurgicale, sunt cam la fel ca inainte, daca nu chiar mai bine”, precizeaza Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Share.

Leave A Reply