Nominalizari la titlul de cel mai bun spital / cel mai bun manager

Nominalizari la titlul de cel mai bun spital / cel mai bun manager

0

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a fost nominalizat pentru premiul ”Cel mai bun spital” de Europe Business Assembly – EBA din Marea Britanie, iar cel care il conduce, prof.dr. Dan Enescu, este in vizorul Comitetului Socrate pentru premiul international ”Cel mai bun manager” din domeniul sanitar!

Ce a contat in alegerea acestui spital – calificarea personalului, dotarea, reactiile pacientilor

”Spitalul nostru a fost ales in urma unor sondaje statistice, media de specialitate, date de la conferinte si corporatii, expozitii medicale. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratii pozitive ale pacientilor, acreditari nationale si internationale”, transmite Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Decernarea premiilor Europe Business Assembly va avea loc in cadrul Forumului Realizarilor, in data de 21 aprilie 2015, la Londra.

In ceea ce priveste nominalizarea prof.dr. Dan Enescu, trebuie spus ca la acest forum vor fi premiati cei mai buni reprezentati ai medicinei, stiintei si economiei. Personalitatile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, intr-o sectiune speciala a Almanahului Socrate.

Cu numai o zi inainte, Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a vizitat Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” si s-a interesat de stadiul lucrarilor de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculara si Unitatea de Primiri Urgente, care vor fi finalizate in luna mai, dupa ce vor fi echipate complet cu aparatura moderna din fondurile Ministerului Sanatatii.

Din multitudinea de servicii oferite de acest spital, mentionam unul, potrivit www.spitaluldecopii.ro: ”Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” va pune la dispozitie serviciul TOXAPEL – Intoxicatii la varsta pediatrica. Serviciul este accesibil non-stop, la urmatoarele numere de telefon: (021)210.62.82. Veti primi informatii utile, in timp real, pentru a lua cea mai buna decizie in cazul in care copilul dumneavoastra a suferit o intoxicatie”.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.