Noni Liquid – sirop din fructul minune Noni de la Calivita

0

664_articolSiropul Noni Liquid de la CaliVita este un sirop concentrat extras din fructul polinezian Noni. Datorită atestării ştiinţifice a succeselor reputate în tratarea celor mai diverse afecţiuni, s-a infiinţat chiar un institut internaţional de cercetare dedicat calităţilor terapeutice unice ale miraculosului fruct.

MORINDA CITRIFOLIA ( Noni ) este un arbore vesnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust marunt pana la 10 m. Însă nu prin aceasta diversitate a atras atenţia lumii, ci datorită conţinutului incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substante nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.
Noni conţine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei.
Xeronina asigura funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă numită damnacantal ajută în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor atipice (canceroase).

Conform teoriei Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Având în vedere faptul că proteinele au funcţii diferite în organism, această substanţă poate cauza un numar impresionant de mare de răspunsuri fiziologice. Acţiunea exercitată de xeronina asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al ţesuturilor persoanei respective. Dacă nivelul xeroninei este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos. Xeronina NU este un panaceu universal. Doar afecţiunile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate.
Noni este un produs energizant şi tonifiant; scade febra – indiferent de cauza acesteia; reglează tensiunea arteriala şi somnul; crează o stare de bună dispoziţie; întăreşte sistemul imunitar; este adaptogen etc.
Conform studiilor de specialitate, Noni (Morinda citrifolia sau polinesian noni) are mai multe efecte benefice:

– Normalizează funcţiile celulelor.

– Îmbunătăţeşte asimilarea nutrientilor.

– Activează mecanismul antiinflamator.

– Are efect antialergic.

– Fortifică sistemul imunitar.

– Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice.

– Reglează ciclul veghe-somn.

– Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv).

– Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.

– Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor atipice (specifice cancerului).

O lingură de Sirop Noni(15 ml) conţine: Noni – pulpa fruct (aprox.3 %) 500 mg. Alte ingrediente conţinute în Noni Sirop: apa; fructoza; acidifiant-acid citric; arome naturale de afine şi zmeură; stabilizator-guma Xantan; conservant-sorbat de potasiu. Variaţia ingredientelor +/- 5%
Ambalare: Sirop Noni Liquid este ambalat la sticle cu 946 ml de sirop din pulpă fruct şi fructoză.

comunicat de presa

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.