Din 2014, în Europa, nou-născuţii vor avea implantat un microcip sub piele

Din 2014, în Europa, nou-născuţii vor avea implantat un microcip sub piele. Oare? Ce s-a aflat până la urmă

0

microcip

Știrea a făcut explozie de-a lungul și de-a latul continentului. Și nu e 1 aprilie! Începând cu luna mai a anului viitor, în Europa nou-născuţilor ar urma să le fie implantat un microcip sub piele.

Microcipul va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) pentru a preveni cazurile de răpire, iar această nouă tehnologie va putea fi aplicată în spitalele publice, scrie amfms.ro.

Microcipul ar urma să fie echipat şi cu un puternic detector GPS care va funcţiona cu o micro-baterie. Aceasta va putea fi înlocuită la fiecare doi ani, la spital.Dimensiunea microcipului va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea acestui microcip ar urma să se facă în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, o zonă liberă de terminaţii nervoase.

Știrea, vehiculată de corrieredelmattino.it, a făcut valuri și a alertat multă lume. Alte publicații au ”săpat” și au aflat că informațiile nu se confirmă, autoritățile de Bruxelles dezmințind că se va introduce o astfel de tehnologie. Romania Tv precizează, pe site, că, anul acesta, s-a vehiculat că toți americanii ar urma să fie microcipați, însă conaționalii lui Barack Obama au trecut peste 2013 fără să se întâmple așa ceva. Au fost, cel mult, interceptați pe telefon. Chiar dacă știrea cu implantarea de microcip nou-născuților nu se confirmă, pentru moment, nu se știe însă ce ne rezervă viitorul…

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.