Noul centru stomatologic Swiss Ecodent Clinic va ofera o modalitate unica de abordare a fiecarui pacient

0

715_articolCentrul Stomatologic Swiss Ecodent Clinic din strada Rahmaninov nr. 2 A a fost inaugurat pe data de 1 septembrie 2011, în cadrul unei recepţii de gală, onorată de reprezentanţi ai media şi ai înaltei societăţi bucureştene.

Ecodent cuprinde şi oferă întreaga gamă de servicii stomatologice, susţinute de o echipă profesionistă, cu experienţă de lucru internaţională şi dotări de ultimă generaţie.

Întreaga desfăşurare a activităţilor din cadrul clinicii respectă principiul elveţian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranţa şi discreţie. Astfel, respectarea programărilor este un punct crucial în desfăşurarea activităţii, conform cu caracterul elveţian al companiei, clinica făcându-şi un titlu şi o datorie de onoare pentru respectarea programărilor. La Swiss Ecodent Clinic, pacienţii nu vor aştepta niciodată în sălile de aşteptare.

Echipa medicală reuneşte specialişti cu competente în protetica şi implantologie dentară, chirurgie, endodonţie, parodontologie, profilaxie şi cosmetică dentară. Întreaga activitate a clinicii este coordonată de către medicul stomatolog Dr. Dr. Christian Marmandiu (doctorand si masterand în chirurgie-implantologie, cu activitate de peste 20 de ani şi experienţă a peste 10.000 de implanturi inserate, competentele sale fiind internaţional recunoscute în Elveţia, Germania şi SUA) şi de către Prof. Dr. Ion Patrascu. Specializările continue ale medicilor noştri mentin know-how-ul profesional la cele mai înalte standarde.

Dr. Dr. Christian Marmandiu: “ La Swiss Ecodent Clinic, personalul medical este implicat şi dedicat pentru a oferi pacienţilor asistenţa şi servicii la standarde de performanţă, calitatea igienei fiind definitorie pentru activitatea noastră. Cunoştinţele şi experienţa vastă în domeniul practicii stomatologiei se regăsesc în modalitatea terapeutică de abordare a fiecărei situaţii, pacienţii beneficiind de tratamente personalizate, raportate specific la fiecare diagnostic.”

Prof. Dr. Ion Patrascu: „Folosim în clinica noastră laserul dentar, atât în cazurile de chirurgie, parodontologie, cât şi ultima evoluţie în albirea dinţilor”.

Acest procedeu este unul mult mai rapid, cu mai puţine dureri în timpul şi post tratament, având şi o durată mai lungă de menţinere a albului.

Investiţia necesară deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 1 000 000 de euro, în care este inclusă aparatură de ultimă generaţie, marca Kodak.

Echipamentele de radiologie panoramică şi retro-alveolară digitală generează imagini de înaltă calitate, cu rezoluţie ridicată, evidenţiind cu acurateţe cele mai importante detalii clinice şi reducând riscul iradierii convenţionale cu 90%, datorită tehnologiei 100% computerizate.

Fiecare intervenţie chirurgicală, mai ales cele implantologice, necesită o tomografie (imagine 3D), în scopul de a avea informaţia maximă despre câmpul operator. Pregătim optim fiecare pacient în vederea rezolvării cazului în cel mai bun mod cu putinţă.

Mai multe informaţii la telefon: 021.9394 sau pe www.swiss-ecodent.ro

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.